eminegelin Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #53.341 Kizlar bende cikiyorum, yarin müffeti$ gelcek dosyalari ayarlamam lazim.... hepinizi öptm, öglene dogru yine girerim belki..
Kizlar bende cikiyorum, yarin müffeti$ gelcek dosyalari ayarlamam lazim.... hepinizi öptm, öglene dogru yine girerim belki..
izgil85 Hamiş Melek 27 Nisan 2010 #53.342 gizemli kıs' Alıntı: meleklerim bende çıkıyorum çanta hazırlıcam hepinizi öptüm inş döndüqümde hamiş olan arkadaşlarım olur bende döndğümde inş hamile olup kalırım dualarım sizinle arkadaşlar nolur banada dua edin yarın byük günüm hepinizi öptüm sizleri çok özlücemmmmm aeo bb Genişletmek için tıkla ... tamamm kuşum inşallah çoooook yakında patlamalar ölacak ben inanıyorum dualarımız seninle nur85' Alıntı: oyyy fısıtığım gelmiş yaa bende tam çıkıyodum şekerparm ama dua bekliyorum ayşegülcümmmm grşz inşş tekrar girer yazarım cnm aeolunnnn Genişletmek için tıkla ... bacım dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle geleceksin
gizemli kıs' Alıntı: meleklerim bende çıkıyorum çanta hazırlıcam hepinizi öptüm inş döndüqümde hamiş olan arkadaşlarım olur bende döndğümde inş hamile olup kalırım dualarım sizinle arkadaşlar nolur banada dua edin yarın byük günüm hepinizi öptüm sizleri çok özlücemmmmm aeo bb Genişletmek için tıkla ... tamamm kuşum inşallah çoooook yakında patlamalar ölacak ben inanıyorum dualarımız seninle nur85' Alıntı: oyyy fısıtığım gelmiş yaa bende tam çıkıyodum şekerparm ama dua bekliyorum ayşegülcümmmm grşz inşş tekrar girer yazarım cnm aeolunnnn Genişletmek için tıkla ... bacım dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle geleceksin
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 27 Nisan 2010 #53.343 gizemli kıs' Alıntı: meleklerim bende çıkıyorum çanta hazırlıcam hepinizi öptüm inş döndüqümde hamiş olan arkadaşlarım olur bende döndğümde inş hamile olup kalırım dualarım sizinle arkadaşlar nolur banada dua edin yarın byük günüm hepinizi öptüm sizleri çok özlücemmmmm aeo bb Genişletmek için tıkla ... güle güle güzel melekk aminnnnnnnnnn inş canm ediyoruz merak etme mrs m.' Alıntı: hoşgeldin canımmm.. hadi yaaa neden uzadı bu sancılar acaba, yoksa yumurtlama dönemi devam mı ediyor canım? dualarım sizlerle canımm her zaman... bu arada geçen ay bende günde 2-3 adet kuru incir yemiştim. hoşgeldin canımmmm şükür kavuştuk 🙂 canım film sonucun çok iyi çıkmış, çokkkkk sevindim tatlım gözünüz aydın olsun. o zaman rahatla artık bakalım Genişletmek için tıkla ... bitanemmm sende mi burdasın yerim seni nasıl özledimmmmmm tatlı kuşum iyisin diymi sürekl dua ediyorum sana minik mercimeğimize beiş iyidr inş gelmedi daha diymi gıcık kırmızı inş dokuz ay gelmez tatlmmm
gizemli kıs' Alıntı: meleklerim bende çıkıyorum çanta hazırlıcam hepinizi öptüm inş döndüqümde hamiş olan arkadaşlarım olur bende döndğümde inş hamile olup kalırım dualarım sizinle arkadaşlar nolur banada dua edin yarın byük günüm hepinizi öptüm sizleri çok özlücemmmmm aeo bb Genişletmek için tıkla ... güle güle güzel melekk aminnnnnnnnnn inş canm ediyoruz merak etme mrs m.' Alıntı: hoşgeldin canımmm.. hadi yaaa neden uzadı bu sancılar acaba, yoksa yumurtlama dönemi devam mı ediyor canım? dualarım sizlerle canımm her zaman... bu arada geçen ay bende günde 2-3 adet kuru incir yemiştim. hoşgeldin canımmmm şükür kavuştuk 🙂 canım film sonucun çok iyi çıkmış, çokkkkk sevindim tatlım gözünüz aydın olsun. o zaman rahatla artık bakalım Genişletmek için tıkla ... bitanemmm sende mi burdasın yerim seni nasıl özledimmmmmm tatlı kuşum iyisin diymi sürekl dua ediyorum sana minik mercimeğimize beiş iyidr inş gelmedi daha diymi gıcık kırmızı inş dokuz ay gelmez tatlmmm
izgil85 Hamiş Melek 27 Nisan 2010 #53.344 eminegelin' Alıntı: Kizlar bende cikiyorum, yarin müffeti$ gelcek dosyalari ayarlamam lazim.... hepinizi öptm, öglene dogru yine girerim belki.. Genişletmek için tıkla ... tamam kuşum gel yine baaak bekliyoz güle güle datluuuum ayşegüüll' Alıntı: hş ayy bitanem dua ediyorum sana inş hamişsindir ay ben bilmiyorum karnım ağrıyo yaa bacaklarmmm otururken bile ağrıyo sabah bide kasğıma ağrı saplandı üşüttüm galiba düğüne giderken ince giydim sende durumlar nasll Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum bacım yaaaaaa umarım öyledir zaten durumu iyice psikopata bağlamış durumdayım sonum ne olur düşünemiyorum
eminegelin' Alıntı: Kizlar bende cikiyorum, yarin müffeti$ gelcek dosyalari ayarlamam lazim.... hepinizi öptm, öglene dogru yine girerim belki.. Genişletmek için tıkla ... tamam kuşum gel yine baaak bekliyoz güle güle datluuuum ayşegüüll' Alıntı: hş ayy bitanem dua ediyorum sana inş hamişsindir ay ben bilmiyorum karnım ağrıyo yaa bacaklarmmm otururken bile ağrıyo sabah bide kasğıma ağrı saplandı üşüttüm galiba düğüne giderken ince giydim sende durumlar nasll Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum bacım yaaaaaa umarım öyledir zaten durumu iyice psikopata bağlamış durumdayım sonum ne olur düşünemiyorum
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 27 Nisan 2010 #53.345 eminegelin' Alıntı: Kizlar bende cikiyorum, yarin müffeti$ gelcek dosyalari ayarlamam lazim.... hepinizi öptm, öglene dogru yine girerim belki.. Genişletmek için tıkla ... kıssss emoşum nereye selam bile vermeden gidiyosun tatlı kuşum hadi kolay gelsinn bir geldim dağıttm herkesii
eminegelin' Alıntı: Kizlar bende cikiyorum, yarin müffeti$ gelcek dosyalari ayarlamam lazim.... hepinizi öptm, öglene dogru yine girerim belki.. Genişletmek için tıkla ... kıssss emoşum nereye selam bile vermeden gidiyosun tatlı kuşum hadi kolay gelsinn bir geldim dağıttm herkesii
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 27 Nisan 2010 #53.346 izgil85' Alıntı: tamam kuşum gel yine baaak bekliyoz güle güle datluuuum bilmiyorum bacım yaaaaaa umarım öyledir zaten durumu iyice psikopata bağlamış durumdayım sonum ne olur düşünemiyorum Genişletmek için tıkla ... canım kıyamam sana inş hamişsindr ben senden çokkkkkkkkkk ümitliyim bak
izgil85' Alıntı: tamam kuşum gel yine baaak bekliyoz güle güle datluuuum bilmiyorum bacım yaaaaaa umarım öyledir zaten durumu iyice psikopata bağlamış durumdayım sonum ne olur düşünemiyorum Genişletmek için tıkla ... canım kıyamam sana inş hamişsindr ben senden çokkkkkkkkkk ümitliyim bak
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 27 Nisan 2010 #53.347 mrsm filmi çekilip açık olduğunu öğrenmek hakkaten rahattlattı biraz benii inş yakında bebişine arkadaş getiririm canımmmmmmmmmmmm sen iş falan yapmıyosunn diyi gülümmmmm
mrsm filmi çekilip açık olduğunu öğrenmek hakkaten rahattlattı biraz benii inş yakında bebişine arkadaş getiririm canımmmmmmmmmmmm sen iş falan yapmıyosunn diyi gülümmmmm
izgil85 Hamiş Melek 27 Nisan 2010 #53.349 ayşegüüll' Alıntı: canım kıyamam sana inş hamişsindr ben senden çokkkkkkkkkk ümitliyim bak Genişletmek için tıkla ... aaayyyy bacım bende kendimden çoooook ümitliyim bakalım artık şafak 3 hhheeehhheee
ayşegüüll' Alıntı: canım kıyamam sana inş hamişsindr ben senden çokkkkkkkkkk ümitliyim bak Genişletmek için tıkla ... aaayyyy bacım bende kendimden çoooook ümitliyim bakalım artık şafak 3 hhheeehhheee
izgil85 Hamiş Melek 27 Nisan 2010 #53.350 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: selam melekler Genişletmek için tıkla ... hoooooooooşşşşşgeldiiiiin bacııııııııım nasılsın bakiiiiiim devam ediyormu belirtiler
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: selam melekler Genişletmek için tıkla ... hoooooooooşşşşşgeldiiiiin bacııııııııım nasılsın bakiiiiiim devam ediyormu belirtiler