inat ettim giricem o listeye bacim😀 yok bacim istemekle olsa coktan sen ben izgil desen aysegül olmustuk o listede bakalim hayirlisi inan ama bu sefer daha cok calistik esim dedi artik ya bende yoruldum bi hamis olda artik pes dedi😀
bak canım sen anlayamıyorsun sanırım testi yaptığında bir çizgi beliriyor hemen işte ilk beliren çizgi varsa sadece zaten negatiftireğer 2.beliren çizgide aynı koyuluktaysa yumurtlama olmuştur ertesi günde 2.beliren çizgi silikleştiği için yumurtlama olmuş demektir.. şimdi anlatabildimmi?
gülyüzlü canım twetty doğru söylüyor , ilk beliren çizgi kontrol çizgisi yani testin çalıştığını gösteriyor senin yumurtlamanla alakası yok ve herkeste aynı koyulukta çıkar kişiye göre değişmez, ikinci çizgi seninle ilgili eğer kontrol çizgisi kadar koyu ise yumurtan 24 saat içinde çatlayacak demektir , daha silikse LH hormonu salgılamaya başladın ancak daha çatlamaya vakit var demektir.Yani ikinci çizgi tamamen senin hormonunla ilgili...
hmm anladim canim eline oklavayi alip söyle ynaima gelip dövseydin bide zaten ilk anlattigindada anlamisitm cnm ama sen benim demek istedigimi yanlis anlamissin neyse ya anladim cnm tmm bakalim ahkkinda hayirlisi
gülyüzlü canım twetty doğru söylüyor , ilk beliren çizgi kontrol çizgisi yani testin çalıştığını gösteriyor senin yumurtlamanla alakası yok ve herkeste aynı koyulukta çıkar kişiye göre değişmez, ikinci çizgi seninle ilgili eğer kontrol çizgisi kadar koyu ise yumurtan 24 saat içinde çatlayacak demektir , daha silikse LH hormonu salgılamaya başladın ancak daha çatlamaya vakit var demektir.Yani ikinci çizgi tamamen senin hormonunla ilgili...
gülüm ben ona bisey demedimki bu kizda amma sinirli yaa hey allahim polemige giremiycem seninle diyor sanki gel benle kavga et dedim hasbin allah bende senin dediklerini dedim ne olur bidaha anlatinca ölürmü sanki sinirlendim simdi 🙂 neyse cnm bendede iki cizgi koyu cikti bacim iki gündürde ayni
inat ettim giricem o listeye bacim😀 yok bacim istemekle olsa coktan sen ben izgil desen aysegül olmustuk o listede bakalim hayirlisi inan ama bu sefer daha cok calistik esim dedi artik ya bende yoruldum bi hamis olda artik pes dedi😀
Kiz pes valla,adamida biktirmissin yaBende düsünüyordum ki su topikteki kadinlar bebek icin ugrasiyor beylerinde isine geliyordur diyeHergün versen biktim demezler sanki
gülüm ben ona bisey demedimki bu kizda amma sinirli yaa hey allahim polemige giremiycem seninle diyor sanki gel benle kavga et dedim hasbin allah bende senin dediklerini dedim ne olur bidaha anlatinca ölürmü sanki sinirlendim simdi 🙂 neyse cnm bendede iki cizgi koyu cikti bacim iki gündürde ayni
Kiz pes valla,adamida biktirmissin yaBende düsünüyordum ki su topikteki kadinlar bebek icin ugrasiyor beylerinde isine geliyordur diyeHergün versem biktim demezler sanki
Sahimi birtanem ya?Hadi bakalim insallah sende eklenirsin su hamileler listesinede sanada güzel bir kutlama yapariz
🙂 bak canim kimseyle sorunum olmaz ne realde nede sanalda o yüzden lütfen az daha saygili olalaim birbirimize kalp kirmak kolaydir ama düzelmesi zordur sende onu basardin ve tebrik ediyorum hadi kolay gele sana