öyle zaten canım etkilenmemeye çalışıyorum ilk defa bu kadar rahatım hayırlısı neyse o olsun..rabbim vericeği zamanı bilir...yinede çookk sağolun iyiki varsınız valla başka kimseyle konuşamıyorum yaa bu konularııkızlar aslıgökçeyi çok etkilemeyelim yaaaa...
sonuçta 2 ihtimal var. inşallah güzel olan seni bulsun aslıcım ama yine de regl olabileceğin ihtimalin de gözünün önünde olsun canım benim.
rabbim inşallah seni sevindirsinnnnnn...
ayyy inşallah canım yaaaa..ay ağzınızdan bal damlıyooo ya iyikii varsınız heee
kızz noluyooo yyaaaa sakinn du bakalım gelmezse yarın testmi yapsam diyorummm
kııızzz desenimmm inşallah sonrada sendennnBencede önce aslıdan sonra izgilden hamiş haberi alacağızzzz
öyle zaten canım etkilenmemeye çalışıyorum ilk defa bu kadar rahatım hayırlısı neyse o olsun..rabbim vericeği zamanı bilir...yinede çookk sağolun iyiki varsınız valla başka kimseyle konuşamıyorum yaa bu konularıı
hoscakalin allaha emanet olun
[ı]kııızzz desenimmm inşallah sonrada sendennn[/ı]
canım ya senin ne gibi belirtilerin olmuştu adetten farklı bi tek akıntınmıcanım zaten bu kadar rahat paylaşımı gerçek hayatta kimseyle konuşamayız. çünkü ister istemez dedikodu döner. ama buradaki şeffaflık çok güzel. bir de hepimizin derdi aynı bu yüzden bizi bizden daha iyi anlayabilecek biri yok.
hayırlısı olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?