canım ben regl bekledim, çünkü bütün belirtiler regl belirtileri şeklindeydi. sadece akıntım farklıydı, bir de regl gününden 3-4 gün önce sağ kasığıma bıçak saplanır gibi batma olmuştu, 2 gün kala da sol kasığımda batma oldu yani beni soldan sağa döndürmedi, çok acımıştı canım
canım yaaaaa benimde kasığımda sadece ağrı var sürekli ağrı batma şeklinde değil yumurtlama günlerimden u yana çekiyorum
aman beeeeeee olursa olur olmazsa yine incire taliiim
çok şükür rabbime kocişim başımda elbet olacak birgün
diiimiiii amaaaaaa
canım ben regl bekledim, çünkü bütün belirtiler regl belirtileri şeklindeydi. sadece akıntım farklıydı, bir de regl gününden 3-4 gün önce sağ kasığıma bıçak saplanır gibi batma olmuştu, 2 gün kala da sol kasığımda batma oldu yani beni soldan sağa döndürmedi, çok acımıştı canım
kesinlikle canımmmmm, vakti zamanı geldiyse rabbim veriyor...
çünkü önceki aylar ne çalışmalar yapmıştık tamı tamına ama bebişim gelmemişti, bu ay doğru düzgün çalışma olmadı ve regl beklerken bebeğim geldi. derler ya en beklenmedik anda bebiş çıkagelirmiş diye vallahi doğru.
inşallahhhhhh allahın izniyle zamanında sizin de bebekleriniz gelecek canlarım, dualarım sizinle.
canım yaaaaa benimde kasığımda sadece ağrı var sürekli ağrı batma şeklinde değil yumurtlama günlerimden u yana çekiyorum
diiimiiii amaaaaaa
diiimiiii amaaaaaa
tabiki olacak canım benim...allah bize sabır süresi veriyor, sabredince de hayırlısıyla geliyor. sadece kafanız rahat olsun ne olur. belki de pek çok ay bizim stresimizden dolayı gidiyor. sen sadece allahtan istemeye devam et canımmmm. o ağrılar nedir bilmiyorum ama inşallah meleğin gelmiştir