canlarım ben çıkıyorum.hepizi öpüyorum.Allah'a emanet olun.dualarınızda unutmayın.
canlarım ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
ne güzel senin de baya olmuş maşallah amin cnm
ya cnm bozma moralini bnce git bi kan tahlili yaptır idrarda geç döllenmeden dolayı geç çıkabilir bakma sen o ebeye
yok ışte sade merkezde var ılce gıdıyım orda vamı dıye sordum gıcık ebe yok ordada dıyor sızce sımdı cok ıdrar damlatınca bozukmu cıkar kızlar sımdı sızler de nasıl şikkayetler var yanı belırtıler hamışlercanım yaaaa en güzeli kan testi.... gidebileceğin kan testi yaptırabileceğin yer yok mu tatlım
böyle aklın hep karışık olacak 🙁((
allaha emanet ol cnm güle gülecanlarım ben çıkıyorum.hepizi öpüyorum.Allah'a emanet olun.dualarınızda unutmayın.
canım elimden geldiğince okumaya çalışırım Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ben 30 tane okurum ama hafta sonu pazar günü okurum cnm
canım ben 100 aldım.bitirince yine alırım belki
Yazgülüm canımmmm seni merak ediyordum, gördüğüme sevindim.
Canım dua okuma konusunda çok hızlı değilim, kendimi iyi hissettiğim sürece biraz okumaya çalışırım canım. Akmasa da damlar en azından.
Şimdiden allah kabul etsin inşallahhhhh...
allaha emanet ol cnm 🙂Canlarim bana musade.. Cikis saatim geldi..
Asligokce canim insallah seninde guzel haberlerini aliriz.. Ve tabiki diger bekleyen arkadaslarinda..
hepinizi cok seviyorum.. Allaha emanet olun
canım o zaman şöyle düşün 14. gün yükselmiş ondan önceki yani 12. günde çalışmalara başlamalısın ve öyle devam etmelisin. bi önerim var bu ateşe kafa yoracağına ovulasyon testi alsana daha kolay canım.
canım bana da aynı ilacı verdi, bu arada progestan kesinlikle ağız yoluyla alınmazmış. hazneden kullanılmalıymış. canım düşük risklerinde kullanılmalıymış. açıkçası ben de kullanmadım ama ne yapalım bilmiyorum. gebelikte kullanılmasa dr vermezdi emin ol.
slm hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?