Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

izgilim canım benim.sen topiğin gülüsün ya.ben üye olmadan öncede sohbetlerinize bayılıyodum.söylediğn gibi artık uzatmaya gerek yok.burada hepimiz birbirimizin dert ortağıyız.birbirimize herzaman destek olmalıyız.bize yakışan da bu olur...........

canımsın yaaaaa peki hiç topikte daha önce bunun gibi birşey yaşadındımı
offfffff ne zamandır alttan aldım ama uzatılıcaksa uzatılsın ne bu yaaaaa
ayrıca chatbox ın arşivine bakabilirsin olaylar nasıl anlatılmış
ben tweety ve desen gülyüzlümü istemiyormuşuz
çok bilmiş desen gülyüzlüme kes sesini demiş
gelsin ispatlasın yaaaaa nerde yazıyo ellerim titriyor resmen ne olacaksa olsun artık yaaaaa

bu son konusmam tüm yazilanlar geride kalmis okumak istiyen okur korkma izgil sen hepiniz haklisiniz tamammi 🙂 rahat ol yani üstüme iyi geldiniz bravo ben sizi kardeism gibi gördügümden naz ederek demistim sakasindan demistim kimse kimseye ders veremez herseyimi yanlis anlamissiniz topidede arkilerimle dertlestim haksizmiyim istenmiyorum okadar 🙂 allah biliyorya sevmistim sizi yoksa ne kapris ediyim ne naz yapiyim ya yazikki ne duurmlara getirdiniz bejni sevinin hatta gülün görmüyceksiniz tamammi burdaki tüm arkadaslardan özür dilerim ama cok üstüme glinildi o biyandan o biyandan bende diger arkilerimle dertlestim burda iyice strese girdim en mantiklisi bu ortamdan uzaklasmak sagdece yeterin ve kimse bundan sonra bisey cevap olarak yazmasin olmuycam daha cünkü bye

güzellerim neoldu size böyle nazara mı geldi forumumuz yaa ben hepinizi çokkkkkkkkkkk
seviyorummm ayrım yok hiç biriniz birinizden hepiniz iyi kalpli insanlarsınz

bitanelerimmm