A ayşegüüll Daimi Üye Üye 27 Nisan 2010 #53.792 aslı gökçe bende seni merak ediyodum söyle bakalım regl olmadın diymi tatlımm hadi hamiş haberi veririsin inş bize dualarım seninle canımmm
aslı gökçe bende seni merak ediyodum söyle bakalım regl olmadın diymi tatlımm hadi hamiş haberi veririsin inş bize dualarım seninle canımmm
S sevgiii55 Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #53.793 ayşegüüll' Alıntı: sevgiii55' Alıntı: inş tatlım inşş daha var tatlımmm inş hamişliktendir biliyorum canısı inş birdahaki ay olmazsın regl Genişletmek için tıkla ... inş. gülüm yaaaa inşşşş eşim çok istiyo nerde bebek görse bayılıo Genişletmek için tıkla ...
ayşegüüll' Alıntı: sevgiii55' Alıntı: inş tatlım inşş daha var tatlımmm inş hamişliktendir biliyorum canısı inş birdahaki ay olmazsın regl Genişletmek için tıkla ... inş. gülüm yaaaa inşşşş eşim çok istiyo nerde bebek görse bayılıo Genişletmek için tıkla ...
Bilgemelek Aktif Üye Üye 27 Nisan 2010 #53.794 canan58' Alıntı: merhaba ben yeniyim araniza alirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Aldık bileeeee hoşgeldiiinnn , ama bi şartımız var kayıt için 🙂))) kendini anlatıyorsunn ... sevgiii55' Alıntı: öylemi ne güzel .. neresinden canım Genişletmek için tıkla ... canım Çiftlikte evimizz.
canan58' Alıntı: merhaba ben yeniyim araniza alirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Aldık bileeeee hoşgeldiiinnn , ama bi şartımız var kayıt için 🙂))) kendini anlatıyorsunn ... sevgiii55' Alıntı: öylemi ne güzel .. neresinden canım Genişletmek için tıkla ... canım Çiftlikte evimizz.
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 27 Nisan 2010 #53.795 canan58' Alıntı: hb tskler nasilsiniz Genişletmek için tıkla ... bitanem kime yazıyosan altındaki alıntı yap tıklarsan daha güzel cevap verebilirizz
canan58' Alıntı: hb tskler nasilsiniz Genişletmek için tıkla ... bitanem kime yazıyosan altındaki alıntı yap tıklarsan daha güzel cevap verebilirizz
C canan58 Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #53.796 ayşegüüll' Alıntı: hş canımmm bize kendinden bahsedermisin biraz tabiki alırız canancımmm Genişletmek için tıkla ... bana burayi chatlak arkadasim önermisti ben almanyadanim 6 yil olcak evliyim 2 ci bebi istiyorum ama olmadi 1 sene diycek 23 yasindayim
ayşegüüll' Alıntı: hş canımmm bize kendinden bahsedermisin biraz tabiki alırız canancımmm Genişletmek için tıkla ... bana burayi chatlak arkadasim önermisti ben almanyadanim 6 yil olcak evliyim 2 ci bebi istiyorum ama olmadi 1 sene diycek 23 yasindayim
A aslıgökçe Hamiş Melek 27 Nisan 2010 #53.797 selam sekerlerim nasilsiniz bakalim forumun guzel bayanlarii.
izgil85 Hamiş Melek 27 Nisan 2010 #53.798 canan58' Alıntı: merhaba ben yeniyim araniza alirmisiniz Genişletmek için tıkla ... gel cananım tazeciğim hoşgeldin anlat bakalım tuğcan' Alıntı: biraz geç oldu ama iyiyim canımsen nasılsın.iyimisin.varmı bişeyler canım Genişletmek için tıkla ... iyiyim kuşum yaaaa hep aynı şafak artık 2 sayılır hheehhee beklemelerdeyim ayşegüüll' Alıntı: valla üzüldüm biraz neden böyle oldu ki ne güzel geçinmek varkenn neyse düzelir inş herşeyy ya benim karnım ağrıyo bugün ara ara bide kasığımda batma oluyo üşüttüm galiba sende ne var ne yokk gülümm Genişletmek için tıkla ... kuşum biz zaten iyi geçiniyoruz noldu bişimi olmuş topikte ben hatırlamıyorum hheehhee
canan58' Alıntı: merhaba ben yeniyim araniza alirmisiniz Genişletmek için tıkla ... gel cananım tazeciğim hoşgeldin anlat bakalım tuğcan' Alıntı: biraz geç oldu ama iyiyim canımsen nasılsın.iyimisin.varmı bişeyler canım Genişletmek için tıkla ... iyiyim kuşum yaaaa hep aynı şafak artık 2 sayılır hheehhee beklemelerdeyim ayşegüüll' Alıntı: valla üzüldüm biraz neden böyle oldu ki ne güzel geçinmek varkenn neyse düzelir inş herşeyy ya benim karnım ağrıyo bugün ara ara bide kasığımda batma oluyo üşüttüm galiba sende ne var ne yokk gülümm Genişletmek için tıkla ... kuşum biz zaten iyi geçiniyoruz noldu bişimi olmuş topikte ben hatırlamıyorum hheehhee
C canan58 Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #53.799 DESEN' Alıntı: Aldık bileeeee hoşgeldiiinnn , ama bi şartımız var kayıt için 🙂))) kendini anlatıyorsunn ... canım Çiftlikte evimizz. Genişletmek için tıkla ... ben kayit oldum buraya nasil olcam söylermisiniz bilmiyorumki kendimi anlattim 23 yasindayim 6 yil oldu evliyim 2 ci bebimeulasmak icin ugrasiyoz öyle buraya girmemi kayit olmami chatlak arkadasim vardi o istedi aile ortami gibiymis galiba
DESEN' Alıntı: Aldık bileeeee hoşgeldiiinnn , ama bi şartımız var kayıt için 🙂))) kendini anlatıyorsunn ... canım Çiftlikte evimizz. Genişletmek için tıkla ... ben kayit oldum buraya nasil olcam söylermisiniz bilmiyorumki kendimi anlattim 23 yasindayim 6 yil oldu evliyim 2 ci bebimeulasmak icin ugrasiyoz öyle buraya girmemi kayit olmami chatlak arkadasim vardi o istedi aile ortami gibiymis galiba
Bilgemelek Aktif Üye Üye 27 Nisan 2010 #53.800 ayşegüüll' Alıntı: desenim izgilim nasılsınız canlarımmmmm Genişletmek için tıkla ... iyiyiz cnm Allaha şükürr, sen nasılsın Ayşemgülüm, az kaldı gününe , nasıl durumun tatlım
ayşegüüll' Alıntı: desenim izgilim nasılsınız canlarımmmmm Genişletmek için tıkla ... iyiyiz cnm Allaha şükürr, sen nasılsın Ayşemgülüm, az kaldı gününe , nasıl durumun tatlım