Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

izgiilim nasılsın güzelim seni hep keyifli görmek istyioruz biz ama 🙁(

bende bafralıyım ama çiftliği çok ii bilirim. Ama şuan şemdinlide görev yapıorum 🙁

aa biri daha vardı Şemdinlide olan sanki, yanılmıyorsam tabiii ... Ama hatırlayamadım kimdi??

canimmm nasilsinn. Yok daha regl olmadim. Hayirlisi bitanem insallah hepimiz hamis oluruz. Sen nasilsin forumun nazar boncuguu. Ozlemisim kiz senii

hadi bakalıııııııııııııııımm , ne zaman test yapıosss?

iyi aksamlar cicilerrr

hoşgeldiiin...

oooohhh yandan 🙂 delisin sen yaaa...

ben bisey sorcam ablalarim arkadaslarim burda haddim olmuyarak yazilanlari okudum kavga oluyorsa ben buraya hic gelmek istemem ozaman ben sevmiyorumda öyle seyleri öyle ortamdada bulunmak istemem ondan

iyiyiz cnm Allaha şükürr, sen nasılsın Ayşemgülüm, az kaldı gününe , nasıl durumun tatlım

ohhh ohhh iyi ol bitanem yerim senii iyiyim mtatlım şu kasığımdaki aarda ağrı oluyo kafam karışdı inş hamişimdir daha günümede var offf offf bebiş gelene kadar yemem inş kafayı sen ne yaptın inş tuttmuştur geliyodur meleğpinn

canimmm nasilsinn. Yok daha regl olmadim. Hayirlisi bitanem insallah hepimiz hamis oluruz. Sen nasilsin forumun nazar boncuguu. Ozlemisim kiz senii

ayy benmde canm bende özledim seninle sohbet etmeyii inş canım senden çok ümitliyim bak ümitlerimi boşa çıkarma gülüm inşş tamamı aminnnnnnnnnn tal kuşummmm

iyi aksamlar cicilerrr

iyi akşamlar gülümmmm naslsın sorunu geçtimi tatlım yada dr gittinmi neyaptınnn

izgiilim nasılsın güzelim seni hep keyifli görmek istyioruz biz ama 🙁(
oyyy kuşuuum artık keyfime diyecek yok oohhh oohhh kimse keyfimi bozama hheehhee sen nasılsın gülüm tek başınasın değilmi ahhh yaaaaa hadi az kaldı kocişinle kavuşmaya
oooohhh yandan 🙂 delisin sen yaaa...
heeeee tam deli zaten diyorum ya ben olayı psikopata bağladım hheehhee