ben bisey sorcam ablalarim arkadaslarim burda haddim olmuyarak yazilanlari okudum kavga oluyorsa ben buraya hic gelmek istemem ozaman ben sevmiyorumda öyle seyleri öyle ortamdada bulunmak istemem ondan
ben bisey sorcam ablalarim arkadaslarim burda haddim olmuyarak yazilanlari okudum kavga oluyorsa ben buraya hic gelmek istemem ozaman ben sevmiyorumda öyle seyleri öyle ortamdada bulunmak istemem ondan
ay olabilir yaa , ay çok utandım ben , kusura bakma bu gün çok yorgunum ,eğitim olayı yordu beni kafam karıştı tabiiki o sendin yaaa, eşinde başka bir yerde görevdeydi dimi , ay ne salağım ben yaa, çook özür dilerim tatlım ...
evet anladim saol korkmuyorum estagfurullah ama öyle ortamlari sevmem girer girmezde atisma görünce soruyum dedim gülyüzlüm arkadasinla ama oda seni cok sevdigini yazmis birden acidim neyse tabiki sen biliceksin yinede senin nezamandir olmuyor bebegin
bacım kork bizden...benden desenden ve tweety den nede olsa topiğin çok bilmişleriyiz sevdiğimizi alıyoruz sevmediğimizi kovuyoruz
deeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrmişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
bacım boşver sen zaten ilk defa oldu ilk sayfadan bu sayfaya kadar tek tek bakabilirsin
herkes burada canciğer kuzu sarması sen o sayfalar okumamış farzet gülümmm geçmişi boşver
burada herkes bir hepimizin hedefi bir
zaten durum site yöneticisine iletildi artık bişicik olmaz
hheehheee