A ayşegüüll Daimi Üye Üye 28 Nisan 2010 #53.931 lara74' Alıntı: günaydinlar sabah sekerlerim.hepinizi kocaman kocaman öpüyorum fistiklarimmm... Genişletmek için tıkla ... amanda kimler varmış burda cevizli baklavam nasılsınn gülümmm sanada günaydınnn
lara74' Alıntı: günaydinlar sabah sekerlerim.hepinizi kocaman kocaman öpüyorum fistiklarimmm... Genişletmek için tıkla ... amanda kimler varmış burda cevizli baklavam nasılsınn gülümmm sanada günaydınnn
izgil85 Hamiş Melek 28 Nisan 2010 #53.932 Lara74' Alıntı: Günaydinlar sabah sekerlerim.Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum fistiklarimmm... Genişletmek için tıkla ... oooo topiğin sarışın civcivi hoşgeldin canımıniçi nasılsın gülüm hıımmm demekki herkes aslıgökçeyi merak ediyor bu sabah hhheehheee ASLIGÖKÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nerdesin kıssssssssssss
Lara74' Alıntı: Günaydinlar sabah sekerlerim.Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum fistiklarimmm... Genişletmek için tıkla ... oooo topiğin sarışın civcivi hoşgeldin canımıniçi nasılsın gülüm hıımmm demekki herkes aslıgökçeyi merak ediyor bu sabah hhheehheee ASLIGÖKÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nerdesin kıssssssssssss
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 28 Nisan 2010 #53.933 izgil85' Alıntı: yok kııssss bişiyiiiiim ben gayet iyiyim kendimi kötü hissettirecek bir durum yokki ortada hhheehheee sen nasılsın canım kasıklarındaki kramplar devam ediyormu yoksaaaaaaaa geliyormu böbüşşşş Genişletmek için tıkla ... ohhh ohhh gülümün keyfide yerindeymiş bencede bacımm beolmuş kim ölmüş aaaaa bişeeymi olmuşdu ben kimim sen kimsin annem nerdeeeeeeeee hehe yerim seni ayy bacım arada bir geliyo kramlar kasığıma özellikle eğilip kalkınca inş hamişimdr artık neolur dua et bana senden ne var ne yok çok çok az kaldı dualarım seninle gülommm
izgil85' Alıntı: yok kııssss bişiyiiiiim ben gayet iyiyim kendimi kötü hissettirecek bir durum yokki ortada hhheehheee sen nasılsın canım kasıklarındaki kramplar devam ediyormu yoksaaaaaaaa geliyormu böbüşşşş Genişletmek için tıkla ... ohhh ohhh gülümün keyfide yerindeymiş bencede bacımm beolmuş kim ölmüş aaaaa bişeeymi olmuşdu ben kimim sen kimsin annem nerdeeeeeeeee hehe yerim seni ayy bacım arada bir geliyo kramlar kasığıma özellikle eğilip kalkınca inş hamişimdr artık neolur dua et bana senden ne var ne yok çok çok az kaldı dualarım seninle gülommm
Lara74 Daimi Üye Üye 28 Nisan 2010 #53.934 ayşegüüll' Alıntı: amanda kimler varmış burda cevizli baklavam nasılsınn gülümmm sanada günaydınnn Genişletmek için tıkla ... Cok sükür aysem gülüm🙂Sabah sabah agzimi sulandirdin birtanem yaa baklava filan🙂Sen nasilsin? izgil85' Alıntı: oooo topiğin sarışın civcivi hoşgeldin canımıniçi nasılsın gülüm hıımmm demekki herkes aslıgökçeyi merak ediyor bu sabah hhheehheee ASLIGÖKÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nerdesin kıssssssssssss Genişletmek için tıkla ... Sagol kusum benim süperim🙂Sizleri gördüm daha iyi oldum🙂
ayşegüüll' Alıntı: amanda kimler varmış burda cevizli baklavam nasılsınn gülümmm sanada günaydınnn Genişletmek için tıkla ... Cok sükür aysem gülüm🙂Sabah sabah agzimi sulandirdin birtanem yaa baklava filan🙂Sen nasilsin? izgil85' Alıntı: oooo topiğin sarışın civcivi hoşgeldin canımıniçi nasılsın gülüm hıımmm demekki herkes aslıgökçeyi merak ediyor bu sabah hhheehheee ASLIGÖKÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nerdesin kıssssssssssss Genişletmek için tıkla ... Sagol kusum benim süperim🙂Sizleri gördüm daha iyi oldum🙂
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 28 Nisan 2010 #53.935 izgil85' Alıntı: oooo topiğin sarışın civcivi hoşgeldin canımıniçi nasılsın gülüm hıımmm demekki herkes aslıgökçeyi merak ediyor bu sabah hhheehheee ASLIGÖKÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nerdesin kıssssssssssss Genişletmek için tıkla ... DURR BACIM BAĞIRMAAA BENİM KOCİŞ UYUYO UYANDRMA KISSSS AY BENCEDE YAA GELSİN HABER VERSİNN MERAKTAN ÇATLAMZSAM İYİDR
izgil85' Alıntı: oooo topiğin sarışın civcivi hoşgeldin canımıniçi nasılsın gülüm hıımmm demekki herkes aslıgökçeyi merak ediyor bu sabah hhheehheee ASLIGÖKÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nerdesin kıssssssssssss Genişletmek için tıkla ... DURR BACIM BAĞIRMAAA BENİM KOCİŞ UYUYO UYANDRMA KISSSS AY BENCEDE YAA GELSİN HABER VERSİNN MERAKTAN ÇATLAMZSAM İYİDR
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 28 Nisan 2010 #53.937 Lara74' Alıntı: Cok sükür aysem gülüm🙂Sabah sabah agzimi sulandirdin birtanem yaa baklava filan🙂Sen nasilsin? Sagol kusum benim süperim🙂Sizleri gördüm daha iyi oldum🙂 Genişletmek için tıkla ... KSSSS NAPIYIM ÇOK TATLISIN SENİ GÖRÜNCE BAKLAVA GELDİ AKLIMA BACIM AYYY KIYAMAM KEŞKE YAKIN OLSAN ALIP GETİRSEM TIKIŞTIRSAM AĞZINA AĞZINAAA
Lara74' Alıntı: Cok sükür aysem gülüm🙂Sabah sabah agzimi sulandirdin birtanem yaa baklava filan🙂Sen nasilsin? Sagol kusum benim süperim🙂Sizleri gördüm daha iyi oldum🙂 Genişletmek için tıkla ... KSSSS NAPIYIM ÇOK TATLISIN SENİ GÖRÜNCE BAKLAVA GELDİ AKLIMA BACIM AYYY KIYAMAM KEŞKE YAKIN OLSAN ALIP GETİRSEM TIKIŞTIRSAM AĞZINA AĞZINAAA
Lara74 Daimi Üye Üye 28 Nisan 2010 #53.938 cozy' Alıntı: Günaydııınnnn melekler.... Genişletmek için tıkla ... Günaydinlar cozycim🙂Nasilsin birtanem?Gectimi rahatsizligin?Sana cevapta yazamadim gülüm kusuruma bakma🙂
cozy' Alıntı: Günaydııınnnn melekler.... Genişletmek için tıkla ... Günaydinlar cozycim🙂Nasilsin birtanem?Gectimi rahatsizligin?Sana cevapta yazamadim gülüm kusuruma bakma🙂
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 28 Nisan 2010 #53.939 cozy' Alıntı: günaydııınnnn melekler.... Genişletmek için tıkla ... vayyy vayyy kimler gelmiş günaydın elmalı kurabiyem çıtır çıtr yerim senii bugün kontrole gitçen diymiii hadi güzelcene iyileşmiş olarak dön inş çabucak hamiş ol hem temizlenince enfeksiyondan daha kolay hamiş kalıyosun yaa
cozy' Alıntı: günaydııınnnn melekler.... Genişletmek için tıkla ... vayyy vayyy kimler gelmiş günaydın elmalı kurabiyem çıtır çıtr yerim senii bugün kontrole gitçen diymiii hadi güzelcene iyileşmiş olarak dön inş çabucak hamiş ol hem temizlenince enfeksiyondan daha kolay hamiş kalıyosun yaa
Lara74 Daimi Üye Üye 28 Nisan 2010 #53.940 ayşegüüll' Alıntı: KSSSS NAPIYIM ÇOK TATLISIN SENİ GÖRÜNCE BAKLAVA GELDİ AKLIMA BACIM AYYY KIYAMAM KEŞKE YAKIN OLSAN ALIP GETİRSEM TIKIŞTIRSAM AĞZINA AĞZINAAA Genişletmek için tıkla ... Oyy oyy yemis kadar oldum birtanem🙂Asil seni görünce insanin aklina tatli seyler geliyor.Eminim profilindeki bebise benziyorsundur🙂Yazdiklarinla bebisin resmi cok uyuyor birbirine🙂
ayşegüüll' Alıntı: KSSSS NAPIYIM ÇOK TATLISIN SENİ GÖRÜNCE BAKLAVA GELDİ AKLIMA BACIM AYYY KIYAMAM KEŞKE YAKIN OLSAN ALIP GETİRSEM TIKIŞTIRSAM AĞZINA AĞZINAAA Genişletmek için tıkla ... Oyy oyy yemis kadar oldum birtanem🙂Asil seni görünce insanin aklina tatli seyler geliyor.Eminim profilindeki bebise benziyorsundur🙂Yazdiklarinla bebisin resmi cok uyuyor birbirine🙂