Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydinlar cozycim🙂Nasilsin birtanem?Gectimi rahatsizligin?Sana cevapta yazamadim gülüm kusuruma bakma🙂

Sağolun tatlişkolarım, inş geçmiştir ama pek umutlu değilim, bakalım birazdan gidicem belli olur🙂Sabah sabah sizi görmek çok güzel...

Oyy oyy yemis kadar oldum birtanem🙂Asil seni görünce insanin aklina tatli seyler geliyor.Eminim profilindeki bebise benziyorsundur🙂Yazdiklarinla bebisin resmi cok uyuyor birbirine🙂

CANMMMM BENİM BENDE ÇOK SEVİYOM O BEBİŞİ İNŞ RABBİM BİZEDE VERİR ÖYLE TATLI BEBİŞLERDENN
SEN NELER YAPTINN ANLAT BAKALIMM BACIMMM SEVİYOM YA KZ BEN SENİ

AYYYYY NEKADAN ÇOK SEVİYOM YA BEN SENİİİ

Sağolun tatlişkolarım, inş geçmiştir ama pek umutlu değilim, bakalım birazdan gidicem belli olur🙂Sabah sabah sizi görmek çok güzel...

İNŞ GEÇMİŞDR İNŞŞŞ HADİ GİT DE GEL MERAK EDİYOM SENİİİ

SENİ GÖRMEKTE ÇOK GÜZEL GÜLÜMMMM

Oyy gülüm benim,bende seni cok seviyom kiz🙂Ne yapayim gülüm.Hasta olduk,ameliyati erteledik,simdide mantarla ugrasiyom🙁Dün esime dedim Dilaranin verdigi Dr dan haber almadan hamile kalmasam daha iyi olur.O da 3 ay sürebilirmis.Dr da vaktin az kaldi demisti.Ne yapacagimi sasirmis durumdayim.Bu arada Dilaradan da hic haber alamiyorum.Meraktan öldüm.Bu kiz hic mi nete girmiyor?Kac yere mail attim.Seninde kasik batmalarin varmis dimi?Bu ay film cektirdin ya canim,cok ümitliyim senden.Insallah bu ay melegine kavusacaksin sen🙂Tabii calismalari ihmal etmediysen

Insallah gecmistir canim,gecmis olsun insallah.Niye ümidin yok ki?Sikayetlerin devam mi ediyor?

Regl olacam kasıklarımda ağrı var tam ayıramıyorum o yüzden cnm

Lara m yaa bu chatbox nasıl giriyonuz bacımmmm
ben beceremedim çok merak ettim

Bulunduğun sayfanın yukarısında reklamın altında portal form diy bi şey var, forumu tıkla güzelim...
günaydın kuşuuuuuum hoşgeldin kelebeğiiiim nasılsın

Hoşbuldum tatlım...

dur canımıniçi panik yapma hemen ne geç kalmasıymış öle oo hıııımmmm kim demiş
bence ilk önce senin sağlığın sen sağlıklı olmasınki nur topu gibi bebişlerin oldun diiimiiii ama dilaranın önerdiği doktorla irbata geçebildinmi yani ne zaman gel dedi kesinleştimi