Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah ya benım fazla umıdım kalmadı
en son 15 mm demıştı 3 gunde menopoz hapı verdı onlar buyutuyormuş conra ct ığnesı

evet tatlım evet..çatlamış yumurtan kesinlikle eminim..ovulasyon olduktan sonra çizgi silikleşir ve kaybolur
canım yaa çok saoll inşş le olur henüz çatladımı çatlamadımı bilmiyom bugünde yapıcam testi ama dün doktor çatlama zamanı yaklaşmış demişti ihihihihih
inşş dediğin gibi olur çatlar ve döllenir.
seninde tatlım inş buayki aşılaman tutucak sen umudunu inancını kaybetme gör bak olucak bence inşş

canım benimmm inşş hiç bişey olmıycak bebişine kanaman falan yok diymiii

ben hatırlıyorummm ablamında öyle oluyodu yaa karnm belimm diye diye geziyodu merak etme hiç bişey olmıycak minik mercimeğee dualarım seninle tatlım benimm

canısı ben hiç ağrı falan çekmedim filimde ıyüzden bilemedim ağrıyııı ama ben bişey olucağını sanmıyorum inşşş doğucak bebişinnn

PİRENSES sen niye umutlu değilsin..olumsuz birşey mi oldu benim okumadığım bölümlerde tatlım?? hamile değil misin sen?? bi sorun mu var dedi doktorun??

sen şu test yaptığın günleri ve aldığın sonuçları bi yazsana bana ttalım

sorma cnm yaaa doktora bişi sormya korkuyom herşeyi oakdar çok biliyomkiii🙂 ne gerek vardıysa işte bi kere öğrenmiş bulundummm evde ultrason cihazı olsa varya hiç gitmeme gerk yok doktoraa :meri:puha puha

AYYY ALLAH SENİ NAAPMASINN EMİ GÜLÜM ALALIM SANA BİTANEEEE GİTME BİDAHA YAWWW DOĞRUUU DRLARDA SORULARA CEVAP VERMEKTE ZORLANIYO BİZ CEVABI BEĞENMİYOZZKİ DİYMİİ BACIMM ÇÜNKÜ BİLİYORUZZZZ

inşallah ya benım fazla umıdım kalmadı

en son 15 mm demıştı 3 gunde menopoz hapı verdı onlar buyutuyormuş conra ct ığnesı

CANIMMM ÜZME KENDDİNİ BAKKK HAMİŞSİN SEN YAWWWW SİNİRLENCEM AMA ŞİMDİ GLİP YOLUCAM OKIZIN SAÇINI BAŞİNI SENİN YÜZÜNDEN SENİ ÜZDÜ GICKKK

cumartesi ve pazar biraz kanama oldu.dr ilaç verdi istirahat et dedi.inşaallah bırakmayacak beni bebeğim.bırakmayacaksın demi beni?

bırakmayacakmış teyzesi.