Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

COZY
ne hastalığı tatlım..

canım dr sitesi diye bi yer var oraya yazdım.ordan bi dr cevap vermiş progestanı günde 3 kere ağızdan al diye.endolü kullanmanızı önermem demiş

Sen neye karar verdin cnm?

canımsın yaaaaa insülin direnci varsa mutlaka hergün çay kaşığı ucuyla tarçın al

COZY
bende de var insülin direnci..ve bu hamile kalmayı engelleyen bir durum..

canmm benimm yawww üzülmeee neolursunnn bitanemm duarımz seninle buda geçicek inşşşş kurban olurum sanaaa rabbim en kısa zamanda sıkıntılrını geçirsin bebişini göndersinn inşşş

Canlarım hepinize tşk ederim. Benim insülin direncim yok aslında, (artık varsa onu bilmiyorum tabi de🙂)
Mantar enfeksiyonum geçmiyor bi türlü o yüzden gizli şeker için bakacak dr um,

şehnaz cnm ya bu inüsilin direnci olup olmadığı nasıl belli oluyo kan değerlerinden mi hormon tahlilindenmi
kan değerlerinden canım..ancak normalde şeker bakıldığında çıkmaz..şekerin normal çıkabilir ama şeker yüklemesi yapıldığında ancak anlaşılıyor..bende öyle oldu..1 yıl önce ben kendim teşhis koyup doktora gittim..anlamadılar uzun bir süre..yemediğim halde sürekli kilo aldım..troid sandılar anlamadılar..en sonunda ben koydum teşhisi..gittim şeker yüklemesi istedim..ve bingo!!!!

geçmiş olsun cnm yaa.belirtisi yemediğin halde kilo lamandı herlad ordan anladın sanırım inşş atlatırsın bu sorunudaaa