hoşbulduk canımmmm 🙂 karşılamaya bak ayyyyy canım benim. iyiyim çok şükür sen nasılsın tatlım? oooo iyi hadi sevindim rica ederim ne demek... tabiki her zaman 🙂
teşekkür ederim canım özledik seni.yormuyorum ama işler bekliyor.çamaşırlar pazar gününden beri makinada.eşim gelince çıkar da asayım diyecem adamcağız da yoruluyor bütün gün diye olsun ben asarım yarın diyorum.bütün işler öyle beni bekliyor.yapmıyorum onlar da birikiyor
yapma canım bosver....aılenden bırı varsa kızkardesın annen falan geldıklerınde yapoarlar zaten...sen yorma kendını....ben hamıle olmadıgım halde ev berbattttt canım suan bebısın önemlı gerısı yavas yavas olur yardım ederler zaten.....
yapma canım bosver....aılenden bırı varsa kızkardesın annen falan geldıklerınde yapoarlar zaten...sen yorma kendını....ben hamıle olmadıgım halde ev berbattttt canım suan bebısın önemlı gerısı yavas yavas olur yardım ederler zaten.....
yok canım benim ailem burda değil.eşimin ailesinden de istemiyorum.kendileri teklif etmedi ben de gelin demedim.mayıs sonunda memlekete giderim büyük ihtimalle.eşim git dinlen diyor
cnm dün gittim işte rahim kalınlığı normale dönmüş çok şükür bide 18mm e yaklaşmış bi yumruta vardedi gün aşırı ilişki çalışma dedi.dün ovulasyon testi yaptım gelince doktordan ikinci çizgi gayet koyuydu ama yinede diğerine göre açıktı rengi.neyse bugünde testi tekrarladım çizgi silik çıktı ama yinede görünüyo düne göre çok silik tabi.bilmiyom inş çatlamıştır bugünü kaçırmamk gerek sanırım preseedi denicem nasip olursa inşş tutar cnm yaa Rabbim nasip eyler inşşş hayırlısylaa
e bir sürü insanda da bişi çıkmıyo..ama sterese giriyolar şeker mi var ki istedi doktor diye..ben olsam bana gerek var zaten rahatsızım..ama beliritisi olmayana normal ölçülerde kilo alana bebeği normal kilo alanlara bence gerek yok..ha bebek aşırı kilo alır sen alırsın ya da belirti gösterirsin tamam..