yaa kafam karıştı kesinlikle ağızdan alınmaz dedi benim doktorum bir de bahsetmiştim bir arkadaşım da aynı şekilde vajinadan kullanmış. bu arada canım ultrasonda benim bebek ya da kese çevresinde kanama yok dedi doktorum. inşallah bu iyiye işarettir. çünkü ara ara kanama akıntı şeklinde sarıyla karışık geliyor.
canım ne diyeyim bilemedim inan.o zaman sen drunun dediği şekilde kullan belki duruma göre farklı veriyorlardır.senin kanaman belki yara falan varsa ondan olmuştur.benim devam eden kanama yoktu.önceki kanamanın birikintisi vardı.bir de sarı cisim görevi plesentaya devrederken kanama olabiliyormuş.benim dr da dedi muhtemelen plesentadan olmuştur ama yine de biz düşük tehdidi olarak kabul ediyoruz demişti.
doğru canım plesenta görev değişikliğinden olmuştur muhtemelen, çünkü allahıma şükür bebek ve kese çevresinde kanama yok dedi doktor. inşallahhhhhh sorunsuz hamileliğimiz devam eder canım ve allahın izniyle inşallah aralıkta kucaklarımıza alırız meleklerimizi
inşaallah bitanem.geç bulduk.sağlıcakla gelirler inşaallah
yaw yemeğe inicektim gördüm dayanamadım girdim..çıkıyorum yine..alla alla ya aç kaldık..
rabbim dualarımı duydu sonunda kızlar
HAMİLEYİMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?