Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ocak bi kereee 🙂
ben hangi ay hamiş kalırsam ahangi ay doğar diye liste çıkardım cüzdanımda taşıyorumm:meri:

ayy inanmıyorum yaaaa.canım neler yapıyoruz bu bebişler için.hayatta yapmam dediğimiz neler neler ben de geçen doktora giderken önce eşimin bi akrabasına uğradım.o da hamileyim dedi.kursa gidiyordu aynı otobüse bindik.yanımıza birer poşet aldık.ben bulantılara dayanamayınca yanımda elma var dedi.o elmayı milletin içinde kütürdete kütürdete yedim.normalde hayatta yapmam diyeceğim bişeydi.mecburiyetten yaptım.bu bbişler bize daha neler yaptıracak bakalım :meri:

herkeze selalarr,,,

Asligökceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sevindim canim benim yaaaa....

bacilarim ben kirmizi karti yedim, bu ayda oyun di$iyim :-(((

canım hayırlısı olsun demek ki senin meleğinin daha vakti var annesi, inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelir canım.

hoşgeldin laracımmm evet yaaa çok güzel bir haber

ben çıkıyorum eğitime gitmem lazımmm, EMİNEGELİN yeni tarihini ekletirsin ben bilemedim ekleyemedim canım

hoşçakalııınnn

tamam canım kolay gelsin görüşürüzzzz

ben geçen hafta erkek arkadaşımla hafif bir yakınlaşma yaşadım.önce elimle onu boşalttım we daha sonra ona penisini önüme sürtmesini söyledim,o da istediğimi yaptı.ben daha bakireyim.erkek arkadaşım penisimi vajinama sürterken penisinden zevk suyu geliyordu. . . biraz sürttükten sonra sürtmeyi bıraktı.acaba o zewk suyunun içinde sperm kalıpta vajinama sızmış ve ben <LINKZ id=linkz0><NOBR>hamile kalmış</NOBR></LINKZ> olabilir miyim? böyle bir risk war mı?lütfen yardımcı olun.geceleri korkudan uyuyamıyorum🙁<!-- google_ad_section_end -->

wooowwwwwwwwww
süper yaaaaaaaaaaaaaaa
güzelim canı gönülden tebrik ederim
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin
ayyyyy umarım hepimiz arkandan dökülürüz

allaha şükürler olsun bir hamişimiz daha oldu...
ne mutlu sana aslıcım darısı başımıza inşallah....
çok sevindim çoook zaten belliydi.....
bu arada herkese selamlar.....

wooowwwwwwwwww
süper yaaaaaaaaaaaaaaa
güzelim canı gönülden tebrik ederim
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin
ayyyyy umarım hepimiz arkandan dökülürüz
Hosgeldin Izgilim🙂Insallah gülüm.Iyi haberi duydunda geldin dimi?Bende Izgilim nerde kaldi ki diyordum
ben çıkıyorum eğitime gitmem lazımmm, EMİNEGELİN yeni tarihini ekletirsin ben bilemedim ekleyemedim canım

hoşçakalııınnn
güle güle

heeee bacım vallaha süper oldu heeeeee yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii