hatanı anlamış olman iyi bişey.ama unutma bu tür isteklerle tekrar tekrar karşılaşacaksın.önemli olan senin duruşun.unutma kapı içerden açılır.reglin düzenli mi?kaçıncı günü oldu.ihtimal az da olsa var sonuçta
reglime daha bir hafta var.benim endişemde bu yüzden zaten.pazartesi günü çok karnım ağrıdı,canım çok tatlı çekti ama adet olmadım.hamileysem bunun belirtileri nezaman başlar?
Tatlı cadım aslı gökçe ve seninle konuşurken biri daha vardı ama hatırlayamadım. sıra sizde demiştik, düşüncem hala geçerli🙂 aslı gökçe hamile ben seninde çok yalında benzer haber vereceğine inanıyorum🙂
Cozycim hosgeldin canim.Yazdiklarini okudum canim.Tekrar gecmis olsun canim.Sende diyabet mi var,orasini pek anlamadim yoksa sadece süphe mi var?Bu aralar bende diyabetten süpheleniyorum kendimde.Gün boyu cok asiri su iciyorum.Tv de izledim bir belirti olabilirmis bu.Ama bende mantar olunca iyilesmesiyle ilgili problem olmuyor.
oyyyy kuşum bak sakın kitaba çalışma boşver sadece geçmiş yıllardaki sorulara çalış ben ancak o şekilde bitirdim okulu zaten farkedeceksin hep aynı sorular aynı mntık olurmu kuşuuuum
ben kendımden once sızlerın olsun ısterım yanı dualarım hepımız ıcın....sıden duyunca ben okadar mutlu oluyorumkı anlatamam o gazla bende gelırım arkanızdan🙂
reglime daha bir hafta var.benim endişemde bu yüzden zaten.pazartesi günü çok karnım ağrıdı,canım çok tatlı çekti ama adet olmadım.hamileysem bunun belirtileri nezaman başlar?
oooyyyyy kuşuuuuuum canım benim cuma saat 11 i attımmı tamamdır benim regl öğlene kadar gelir kısssss altıntaş şuraaaaaaaa hamilesem gelirim sana haber vermeye hhheeeehhheee
ama dün akşamdan beri regl ağrılarım var ama sabahtan akıntım çoktu sonrada tık yok o kadar işte ama regl olucam galiba ağrılar onuişaret ediyor
hayyiiiirrrr olamassin.... hem Sivilce cikmadi demi ,,, aklina getirme regl falan....
Gel bacim geelll altintasa gel, beni sor herkez gözterir
kizzz bizim plana afyonda var ...at binmeye falan gitcez o tarafa... 9 günde nasil gitcez oda baska bi soru ama