yok canım 2deyım bır ders yuzunden 3 egecıp bıtıremedım okulu daha 2 senem var yas 27 bıtene kadar 30 olur kı uzamazsa...oyuzden zor canım bakalım hayırlısı bıtsınde yeter bı sekılde bıyere gırmeye cabalarım...
kızlar dün ne oldu ya..gülyüzlümle bir sorunlar olmuş benim de haberim yoktu DESEN söyledi biraz önce..genel hatlarıyla bilen var mı?? kısaca anlatabilecek birisi??
katıloyorum bende bızler okadar ısteklıyken bu soru olmamıs...hersey zamanında guzel zamanı gelmeden bıseyler yapılmamalı....herseyın vaktı var ve ozaman anlamlı.....
kızlar dün ne oldu ya..gülyüzlümle bir sorunlar olmuş benim de haberim yoktu DESEN söyledi biraz önce..genel hatlarıyla bilen var mı?? kısaca anlatabilecek birisi??
Hosgeldin dedim ama görmedin farkindayim🙂Insallah canim yaa,hepimizin basina olsun darisi.Kimdi pirenses galiba cakma liste hazirlamisti.Tüm regl bekleyenleri hamile gibi yazmisti.Onu görünce icim burkuldu yaw.Acaba bizede nasip olacakmi bilmem ne ayinin annesi süper yazisi...
ablacım isabetsiz olduğunu bende biliyorum ama bunları paylaşabileceğim başka biyer bulamadım.bunları sorup sorunuma bi çözüm aramak istemiştim.yinede yardımınız için çok teşekkürler. . .
kıssslaaar bence o erkeeeeeeeeeeeeeeeeekkk :meri::meri: ben daha önce başka bir topictede karşılaştım böyle bir tiple ve erkek olduğu çıktı meydana....:meri: