Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim ya.çok neşeli bi kişiliğe sahipsin galiba.seçtiğin avatar resmi çook şirin.Rabbim öyle şirin ve tatlı bi bebiş nasip eder inş........ aslında bende özellikle paylaşım için katıldım siteye yavaş yavaş açılyom galiba 🙂

tontişkooooo biliyomusun ben bugün bebeğim için 2 tane hırka ördürmeye başladım....
biri beyz biri turuncu......
sense bişeyler yapıyor musun.....
bana demedin ama ben de atlayayım..ben pembe panter hayranıyım..kanaviçe almıştım pembe panterli ama delikleri çok küçük..onu işliyorum..bunca işin arasında iki sene oldu başlayalı daha bitmedi..ama ümitliyim..bir seneye biter..gülen ya da dalga geçen olursa allah yarattı demem haberiniz olsun..ya bişi sorcam ondan gelmiyo olabilir mi bebek ya..bu kadından bana hayır gelmez bi pembe panteri bitiremedi diye...

ya öyle en neşeli görünenler aslında arkada kendi kendine en çok hüzün yaşayanlar olurlar genelde..kendimden biliyorum🙂 ama olsun..hayat yine de güzel..

hah gülüm şöyle yaaaaaa amiiiiin gülün inşalllah.....inşallah hepimiz en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz....
sen merak etme kuşum biz seni avatarındaki çiçek gibi açarız hheehhheee
takıl bize kuşuuuum boşver gerisini

tebrık ederım canımmmm cooook sevındım allahım saglıklı bır gebelık nasıp etsın ınsallah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhh

wooowwwwwwwwww
süper yaaaaaaaaaaaaaaa
güzelim canı gönülden tebrik ederim
Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin
ayyyyy umarım hepimiz arkandan dökülürüz

ASLIGÖKÇE
tatlım tebrikler..kendine çok dikkat et..kısmetse şubat doğumlu bi bebişin olcak..ne güselll..hayırlı olsun gözün aydın canım..

Aslgökcecim canim cok tebrik ederim canim.Allahim hayirlisiyla sag salim kucagina alip kokladigin günleride nasp etsin insallah.Cok sevindim canim.Darisi listenin üst kisminda bekleyen tüm arkadaslara olsun insallah
:f040::tasu:

herkeze selalarr,,,

Asligökceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sevindim canim benim yaaaa....

bacilarim ben kirmizi karti yedim, bu ayda oyun di$iyim :-(((

Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayıda nasip etsin çok sevindim...
Zaten hiç aksini düşünmemiştim🙂

canlarım benim çok sağolun allah dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın...doktoruma gittim gördü keseyi 4 haftalıkmış çok mutluyumm...