evet canım olsun yaaa içindede olsa halledebiliyorsan ne mutlu
aslında bende öyleyim süt dökmüş kedi gibi dolanırım ama ne zamanki siteye girip onlinelaşıyorum (nasıl kelime oldu bu ya hhheehhee)çok farklı kişiliğe bürünüyorum resmen canavar oluyorm
bak 2 gündür destan yazıyorum bacım hheehhee
canım benim ya.çok neşeli bi kişiliğe sahipsin galiba.seçtiğin avatar resmi çook şirin.Rabbim öyle şirin ve tatlı bi bebiş nasip eder inş........ aslında bende özellikle paylaşım için katıldım siteye yavaş yavaş açılyom galiba 🙂
bana demedin ama ben de atlayayım..ben pembe panter hayranıyım..kanaviçe almıştım pembe panterli ama delikleri çok küçük..onu işliyorum..bunca işin arasında iki sene oldu başlayalı daha bitmedi..ama ümitliyim..bir seneye biter..gülen ya da dalga geçen olursa allah yarattı demem haberiniz olsun..ya bişi sorcam ondan gelmiyo olabilir mi bebek ya..bu kadından bana hayır gelmez bi pembe panteri bitiremedi diye...
ya öyle en neşeli görünenler aslında arkada kendi kendine en çok hüzün yaşayanlar olurlar genelde..kendimden biliyorum🙂 ama olsun..hayat yine de güzel..
canım benim ya.çok neşeli bi kişiliğe sahipsin galiba.seçtiğin avatar resmi çook şirin.Rabbim öyle şirin ve tatlı bi bebiş nasip eder inş........ aslında bende özellikle paylaşım için katıldım siteye yavaş yavaş açılyom galiba 🙂
hah gülüm şöyle yaaaaaa amiiiiin gülün inşalllah.....inşallah hepimiz en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz....
sen merak etme kuşum biz seni avatarındaki çiçek gibi açarız hheehhheee
takıl bize kuşuuuum boşver gerisini
kız sabah uyandım pijamalarımı çıkarırken allahım aslıgökçe noldu ki dedim, inşallah regl değil de bebişi gelmiştir hayırlısıyla tabi demiştim. inanamıyorum yaaa süper canım süperrrr.
tatlım bence hemen bugün 2 rekat şükür namazı kıl.
Aslıııııııııııııııııııııııııııı canıııııııııııııııııııııımm süper bi haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu waoooowwwwwww muhteşeemmmmmm demiştim zaten akıntın vardı senin içimede doğmuştu ayy bak heyecan bastı şimdi benide eee anlat bakalım canım belirtilerin neydi nasıl çalıştınız? sen preseed kullanmışmıydın? hsg çekilmişmiydin? ayy heyecandan amma sordum haaa:meri::meri: ay delircem şimdi çok sevindim canım :meri::meri::meri:
Guzel arkadasim benim ne guzel bir haber bu ALLAH'Im sana saglikli ve kolay bir hamilelik gecirmeyi ardindanda melegini sag selamet kucagina almayi nasip etsin insallah.. darisida bizlerin basina..
Kizlarrr bugun bayram var burdaaaaa 😱rkide:😱rkide:
ya öyle en neşeli görünenler aslında arkada kendi kendine en çok hüzün yaşayanlar olurlar genelde..kendimden biliyorum🙂 ama olsun..hayat yine de güzel..