gerçekten öyle canım.burada herkes birbirini sorgusuz,sualsiz ve içten dinliyor.bende buraya katıldığım için mutluyum ve kendimi şanslı hissediyorum sizleri tanıdığım için.
aslıııı hadi anlatsana yaaa bizi heyecanladırma daha fazlaaaa:meri::meri: hsg ne zaman çekilmiştin ? belirtilerin neydi ? nasıl bir çalışma yöntemi denediniz?vs.. vs anlat işteee
canımmm ben aslında adet günümün akşamında idrar testi yaptım çok hafif silik çıktı ikinci çizgi bugün kan testi yaptırdım 242 yazıyo doktor çok iyi dedi iyimi sizcee..inşallah sende hamişsindir bitanem yaaa beraber seviniriz yaaa
canımmm ben aslında adet günümün akşamında idrar testi yaptım çok hafif silik çıktı ikinci çizgi bugün kan testi yaptırdım 242 yazıyo doktor çok iyi dedi iyimi sizcee..inşallah sende hamişsindir bitanem yaaa beraber seviniriz yaaa
gerçekten öyle canım.burada herkes birbirini sorgusuz,sualsiz ve içten dinliyor.bende buraya katıldığım için mutluyum ve kendimi şanslı hissediyorum sizleri tanıdığım için.
Aslında burayı bir bayrak yarışı gibi düşünüyorum ben, buraya katıldıktan sonra kendimi daha rahatlamış hissediyorum
hep söylüyorum, bi yerlerde benim hissettiklerimi hisseden umutlarımı paylaşan birilerinin olduğunu bilmek güzel...