Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Daffodil rahat ol cnm, burada herkesin ortak bir noktası var o da bebek, birbirimizi genelde tanımıyoruz anlatıp anlatıp rahatlıyoruz işte🙂
gerçekten öyle canım.burada herkes birbirini sorgusuz,sualsiz ve içten dinliyor.bende buraya katıldığım için mutluyum ve kendimi şanslı hissediyorum sizleri tanıdığım için.

Bence de olağanüstü...
Bu arada kanaviçeyi biraz hızlandır istersen🙂

aslıııı hadi anlatsana yaaa bizi heyecanladırma daha fazlaaaa:meri::meri:
hsg ne zaman çekilmiştin ? belirtilerin neydi ? nasıl bir çalışma yöntemi denediniz?vs.. vs anlat işteee

ayyyy yaaaa akşam yaptın çıktı demek yaaa resmen gelin saçımı başımı yolun diyon heeeeee kıssssss dua et annecik oldun
ayyyy kuşum yaaaaaaaaa bende yapsam çıkarmı hhheehhheeee regl olana kadar tekrarlarım artık regl ağrıların oldumu akıntın süreklimi geldi benim sabah geldi dahada gelmedi kısssssssssss anlat bacım çatlatma yahuuu hheee
senin reglin mi gecikti..yoksa delirip mi yoksa için test mi çekti de test yapıcan..
yok bacım benim günüm cuma ama canım çekti baksana aslı akşam yapmış çıkmış bende yapcam selzehinde birgün önce çıkmıştı

Ben beğendim değerini

gerçekten öyle canım.burada herkes birbirini sorgusuz,sualsiz ve içten dinliyor.bende buraya katıldığım için mutluyum ve kendimi şanslı hissediyorum sizleri tanıdığım için.

Aslında burayı bir bayrak yarışı gibi düşünüyorum ben, buraya katıldıktan sonra kendimi daha rahatlamış hissediyorum
hep söylüyorum, bi yerlerde benim hissettiklerimi hisseden umutlarımı paylaşan birilerinin olduğunu bilmek güzel...