sahiiiiiiiiiiiiiiiii liste nerde anam desen bizi kör testerele keser bak hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibu hamile olan listenin en başındakilerle bile konuşmuşluğum var..🙂 onlar kucaklarına aldılar bebeklerini hayırlıyla..bizde daha bişi yok..
anlatıyim canım sen iste yeterki.... 6 nisanda hsg çektirdim adetimin bittiği gün sonra adetimden itibaren 9. gün ilişkiye girdim sonra üç gün bekledik hiçbişey olmadı 12. gün bi başladık 17. güne kadar hergün ilişkiye girdik ölee sonra gün aşırı girdik...valla belirtileri adet belirtisi gibiydi hiç anlamıyosun ne olduğunu bitek akıntım beyazdı bide kasık batmam vardı uyurken dönemiyodum hemen ağrı yapıyodu ama göğüslerimde değişiklik yoktu ağız tadımda filan hiç değişiklik yoktu bitek uyumaya başladım canım çok uyku istiyoo he bide hafif mide bulantılarım vardı okadarrr..inşallah rabbim sizede nasip eder..aslıııı hadi anlatsana yaaa bizi heyecanladırma daha fazlaaaa:meri::meri:
hsg ne zaman çekilmiştin ? belirtilerin neydi ? nasıl bir çalışma yöntemi denediniz?vs.. vs anlat işteee
ayyyy yaaaa akşam yaptın çıktı demek yaaa resmen gelin saçımı başımı yolun diyon heeeeee kıssssss dua et annecik oldun
ayyyy kuşum yaaaaaaaaa bende yapsam çıkarmı hhheehhheeee regl olana kadar tekrarlarım artık regl ağrıların oldumu akıntın süreklimi geldi benim sabah geldi dahada gelmedi kısssssssssss anlat bacım çatlatma yahuuu hheee
yok bacım benim günüm cuma ama canım çekti baksana aslı akşam yapmış çıkmış bende yapcam selzehinde birgün önce çıkmıştı
Olsun be canım gelsinde bebiş sağlıkla...Kendim için de aynı şeyi düşünüyorum aslında🙂Kendim için de derken seni katmıyorum tabi inş öyle olmaz hemencecik gelir annesinin göbüşüne bebişin...yok be güzelim..ben burdan birkaç set hamile daha gönderirim emin ol...
oyyy kuşum canımsın işte üye dediğin böyle olur öpüyorum seni
ben hergün girmiyorum diye bana verilmedi o kutsal görev..siz düşünün..sahiiiiiiiiiiiiiiiii liste nerde anam desen bizi kör testerele keser bak hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sahiiiiiiiiiiiiiiiii liste nerde anam desen bizi kör testerele keser bak hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ben beğendim değerini
etmez olurmuyum bitanem hep edicemm...ya ben admine nasıl haber vericemkiiiadmıne haber ucur tatlım yazar hemen...ayy neguzel yaaa dua et aslımmm bızedeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?