A ayşegüüll Daimi Üye Üye 28 Nisan 2010 #54.581 nur85' Alıntı: ayşegüüll' Alıntı: saol bebişim yaaa oyyyy cnm bnmm yaa ben bu sonuçlardan bişi anlamadım oysa herşeyi bildiğimi düşünüyodum bak gördünmü çokkkk eksişğim var daha çokkkk Genişletmek için tıkla ... nur85' Alıntı: ayşegülüm yaa yumurtlama olmuş canım baktım netten bu değerler yumurtlama olduğunu gösteriyomuş Genişletmek için tıkla ... nedemek fıstıklı kurabiyemm bende bende eşim ve bakıyozzz bakıyoz bişey anlamıyozz ayyy canmımm ya ciddenmi çok balımm peteğimm ohhh şimdi rahatladmmm çokkkkk saooll Genişletmek için tıkla ...
nur85' Alıntı: ayşegüüll' Alıntı: saol bebişim yaaa oyyyy cnm bnmm yaa ben bu sonuçlardan bişi anlamadım oysa herşeyi bildiğimi düşünüyodum bak gördünmü çokkkk eksişğim var daha çokkkk Genişletmek için tıkla ... nur85' Alıntı: ayşegülüm yaa yumurtlama olmuş canım baktım netten bu değerler yumurtlama olduğunu gösteriyomuş Genişletmek için tıkla ... nedemek fıstıklı kurabiyemm bende bende eşim ve bakıyozzz bakıyoz bişey anlamıyozz ayyy canmımm ya ciddenmi çok balımm peteğimm ohhh şimdi rahatladmmm çokkkkk saooll Genişletmek için tıkla ...
berranur Yeni Üye Üye 28 Nisan 2010 #54.582 sevilay76' Alıntı: slm kızlarrrrr!!!!!!!!!!ben geldimmmm!!!!!!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin sevilaycımmmm
sevilay76' Alıntı: slm kızlarrrrr!!!!!!!!!!ben geldimmmm!!!!!!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin sevilaycımmmm
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 28 Nisan 2010 #54.583 hadi canlar ben çıkmak zorundayımm öpüyommmmmmm hepinizi
*AyşegüL* Hamiş Melek 28 Nisan 2010 #54.584 herkese iyi akşamlar bende burdayıııııııııııııııııııııııımmmmm
berranur Yeni Üye Üye 28 Nisan 2010 #54.585 ayşegüüll' Alıntı: hadi canlar ben çıkmak zorundayımm öpüyommmmmmm hepinizi Genişletmek için tıkla ... güle güle cnm kıslar bende kaçtım desencimm mesajımı gördünmü cnm özelden atmıştım grşz tatlım herkese ii gec kızlarrrr
ayşegüüll' Alıntı: hadi canlar ben çıkmak zorundayımm öpüyommmmmmm hepinizi Genişletmek için tıkla ... güle güle cnm kıslar bende kaçtım desencimm mesajımı gördünmü cnm özelden atmıştım grşz tatlım herkese ii gec kızlarrrr
sılam_nisa Hamiş Melek 28 Nisan 2010 #54.587 nur85' Alıntı: hoşgeldin sevilaycımmmm Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk listeyi göremedim pirensesten sonra yeni hamiş var mı? tweety8378' Alıntı: herkese iyi akşamlar bende burdayıııııııııııııııııııııııımmmmm Genişletmek için tıkla ... nasılsın canın benimmm,ballı kaymak
nur85' Alıntı: hoşgeldin sevilaycımmmm Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk listeyi göremedim pirensesten sonra yeni hamiş var mı? tweety8378' Alıntı: herkese iyi akşamlar bende burdayıııııııııııııııııııııııımmmmm Genişletmek için tıkla ... nasılsın canın benimmm,ballı kaymak
sılam_nisa Hamiş Melek 28 Nisan 2010 #54.588 tweety8378' Alıntı: yaaaaaaaaaaaa ama ama ben geldim herkes gitti Genişletmek için tıkla ... bende yeni geldim ya bisaat koyalım herkesle buluşabilmek için
tweety8378' Alıntı: yaaaaaaaaaaaa ama ama ben geldim herkes gitti Genişletmek için tıkla ... bende yeni geldim ya bisaat koyalım herkesle buluşabilmek için
*AyşegüL* Hamiş Melek 28 Nisan 2010 #54.589 sevilay76' Alıntı: hoşbulduk listeyi göremedim pirensesten sonra yeni hamiş var mı? nasılsın canın benimmm,ballı kaymak Genişletmek için tıkla ... iyiyim tontişim seni sormalı ? gün sayıyoruz işte bizde
sevilay76' Alıntı: hoşbulduk listeyi göremedim pirensesten sonra yeni hamiş var mı? nasılsın canın benimmm,ballı kaymak Genişletmek için tıkla ... iyiyim tontişim seni sormalı ? gün sayıyoruz işte bizde
AZADE Yeni Üye Üye 28 Nisan 2010 #54.590 ayşegüüll' Alıntı: hş geldinn gülümmmm nasılsınnn Genişletmek için tıkla ... iim kuşum 8 gün var adete heyecanlıyım.. bide gazlıyım.....🙂 hamile olsaydım bu dönemlerde lekelenmelerim olurdu değil mi.....
ayşegüüll' Alıntı: hş geldinn gülümmmm nasılsınnn Genişletmek için tıkla ... iim kuşum 8 gün var adete heyecanlıyım.. bide gazlıyım.....🙂 hamile olsaydım bu dönemlerde lekelenmelerim olurdu değil mi.....