lekelenme yok şuan ama genelde adete bir kaç gün kala yada adet günü olurmuş ... akıntının dışında zaten başka hiç bir şey yok yada ben kendimi dinlemek istemediğimden farketmiyorum.Ama şuan sağ kasığım hafif ağrı yapıyor.bilmiyorum neden?
[ı][sıze=5]ya kızlar siz çıkmadan ben bişi diycemm yaaabenim reglime 3gün kaldı,kendimden umutlu değilim kasıklarım çok ağrıyo,göğüslerde hassaslık var zaten diğer aylarla bifark yok gibisadece fark benim kasık ağrım tam regl günümde başlardı şimdi 3-4 gün kala başladı bununda hamilelik belirtileriyle uzaktan yakından alakası yok maalesef[/sıze][/ı]
23 gunde ya da 24 gunde bır oluyordum bu ay ıncır kuru yaptım bugun 32 gun yanı 28 martta hastalanmıstım bugun 28 nısan 32.gun dolmak üzere.incir kürü uyguladıgım ıcın mı gecıktı acaba .daha once boyle bır şey olmamıstı.bu arada hoşbulduk
lekelenme yok şuan ama genelde adete bir kaç gün kala yada adet günü olurmuş ... akıntının dışında zaten başka hiç bir şey yok yada ben kendimi dinlemek istemediğimden farketmiyorum.Ama şuan sağ kasığım hafif ağrı yapıyor.bilmiyorum neden?
bende de adete 1-2 gün kala lekelenme oluyor....
bende dün çoook az kasık ağrısı karın ağrısı oldu...
bende de bşka bişey yok.....
adet döngün kaç gün sürüyor....
bide ben bu ay çörek otu karışımı uyguladım....
işe yaradı mı acaba....
23 gunde ya da 24 gunde bır oluyordum bu ay ıncır kuru yaptım bugun 32 gun yanı 28 martta hastalanmıstım bugun 28 nısan 32.gun dolmak üzere.incir kürü uyguladıgım ıcın mı gecıktı acaba .daha once boyle bır şey olmamıstı.bu arada hoşbulduk