Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kısss daha dün gece çalıştık ohooo her gece her gece neymiş o öleee görmemişin şeyi olmuş gibi

aaaaaaa tamam ozaman tatlımm yaaa bügün dinlene bilirsinn izin verdimmmmmm

neyse kızlar klomen kullanıyorum bu ay dua edin vesile olsun bu ilac bana

i,nşş bitanem inşşş rabbim vesile etsin bu ilcı sana da gelsin meleklerin çift sarılı yumurtan dan

neyse ben gidiyorum size iyi aksamlar
bazı lafları bazılarına hic yakıstıramadım ben bu konu kapanmıs diye biliyorum neyse hadi optum kızlar

bende seni öptümm gülümmmmmmmmm kendine iyi bakk emi tatlmmm

inş. bu ay ikimizde kalırız izgilişkomuzda kalır hepimiz hamiş kalırız canım benim yaaa... adaşım,şekerparem,gül güzelimmm
ben hic kimseyle bi polemige girmek istemiyorum ben yorumumu yaptım kendi fikrimi soylemekte serbestim kimse buna mani olamaz ben kavgasız belasız iyiyim canım bende artık birşey yazmıyorum bu konuda tarafta tutmuyorum tamamı canım lutfen ebn basımı agrıtmak istemiyorum yeterince başım agrıyor yeterince derdim var bi dertte burdan gelsin istemiyorum sonucta ben burda vakit gecirip unutmaya geliyorummm

adaşım bu arada benim 7 mayıs günüm ama martta 2 gün erken nisanda da 1 gün erken geldi kırmızılar bu ayda belki erken gelir belki hiç gelmeyebilir hehehehhh

kızlar sizden kimse yokmu kullanan klomen

yok bitanem yaa bir drum bilem yokk off offf allahım inş vericek gülümm strese sokma kendini tammmı canımm dualarm seninlee

inş. bu ay ikimizde kalırız izgilişkomuzda kalır hepimiz hamiş kalırız canım benim yaaa... adaşım,şekerparem,gül güzelimmm

inşşşşşşşşşşş canımmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa ağzından ballar damlıyo kuşummm