daha gezersin canim, bebi$in olsun... tin tin gezersiniz istanbula ilk 14 yasimda turla gitmi$tim, ondan sonrada her sene gittim, bi bu sene degilll ... Süper bi sehir yaaa... biraz insan fazla ama... okadarda olcak artik, metropol sonucda demi
hb bitanemmm iyiym sen nasılsnn
aşkım bismillah bir nefes al yawww beni gördün saydıryonnn olmuyooo sen dün niye gelmedinn anlat çabukk çabukkk
özledim kuşummm seni
yok be gülüm bütün belirtiler yok oldu o kadar akıntım vardı azaldı iyice
göğüs uçlsrımın acısına duvarları yumukladığımı biliyorum düşün yani bak o kadar içime çökmüştü acısı
kasık ağrılarım azaldı herşey azaldı hatta yok oldu 2 güne kadar içim yanıyordu ressmen hatta buz gibi ter döküyordum ama bugün donuyorum içim titriyor
amaaaan yaaaaaa boşverdim gelecek ay için dolaptan çoktaaaaan çıkardım incirleri hheehheeee
hb bitanemmm iyiym sen nasılsnn
aşkım bismillah bir nefes al yawww beni gördün saydıryonnn olmuyooo sen dün niye gelmedinn anlat çabukk çabukkk
özledim kuşummm seni
dün geldım oglen burdaydım ama aksama bı baktım sen gelmıssın dedım bı denk gelemedık....neyse ıyı oldu sevındım kıssssssssss.....ıslerım vardı hallettım onları dun az ugradım ama....ıyıyım bende canım sondan bır oncekı gun ıste iş sonu yanı bakalım..sen neyaptın kan aldırmaya gıtmıssın neden?orasını anlamadım gülüm anlat bakayım.....
ooooo kuşum yarın sabah regl ağrılarım olursa mutlaka derim sen benden ümidi kes diye hheehhee ben biliyorum regl ağrılarımı içim kıyılıyo resmen ağrıdan sonra 2 3 saat içinde regl oluyorum
ya kıxzlar ben çok pis üşüyorum ayağımda 2 çorap birde kalın patik var ama buz kesiyo ayaklarım yaaaaaaa
lanetlendimmi neeeee hheehheee:meri: