Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben 10 sene önce ilk istanbula geldiğimde istanbulda yaşanmaz sadece gezmeye gelinir demiştim.büyük konuşmuşum buraya gelin geldim

yaaa neyse bacım bi ankara konya arası vardı işte ben diyeyimde anla sen hheehheeeee öptüm kuşum işler ne alemde safak kaç saat
he bacım aynen oyle yakınız zaten....son ıkı gunum bugunle beraber yanııı yarın ınsallah saat 7ye kadar ıste...senın gununde ben elveda dıyecegımmmm...ınsallah haberını cumartesı evımde alırım keyıf yapa yapa senın haberınle keyfım ıkı katına cıkar....

izgilllllllllllll varmı bı gelısme agrın falan.......yada bı farklılık varmı?kısss bısey sorcam sen sabahları denemısmıydın hanı ezan saatınde uyandırıp🙂
yok be gülüm bütün belirtiler yok oldu o kadar akıntım vardı azaldı iyice
göğüs uçlsrımın acısına duvarları yumukladığımı biliyorum düşün yani bak o kadar içime çökmüştü acısı
kasık ağrılarım azaldı herşey azaldı hatta yok oldu 2 güne kadar içim yanıyordu ressmen hatta buz gibi ter döküyordum ama bugün donuyorum içim titriyor
amaaaan yaaaaaa boşverdim gelecek ay için dolaptan çoktaaaaan çıkardım incirleri hheehheeee

hb bitanemmm iyiym sen nasılsnn
aşkım bismillah bir nefes al yawww beni gördün saydıryonnn olmuyooo sen dün niye gelmedinn anlat çabukk çabukkk
özledim kuşummm seni
dün geldım oglen burdaydım ama aksama bı baktım sen gelmıssın dedım bı denk gelemedık....neyse ıyı oldu sevındım kıssssssssss.....ıslerım vardı hallettım onları dun az ugradım ama....ıyıyım bende canım sondan bır oncekı gun ıste iş sonu yanı bakalım..sen neyaptın kan aldırmaya gıtmıssın neden?orasını anlamadım gülüm anlat bakayım.....

izgil
bebeeeek
geliyyoooooo
izgil
bebeeek
geliyooooo

ben de 2 çorap patik giymiştim bana da öyle olmuştu:meri:

kıssss fıstığımm cumartesi nden sonra yokmu iş nasıl arkadaşim ben yawww saydr bacım saydır hakediyorm bennnnn

merabbbbbbbbbbayınnnnnnnnnnn
ben geldimm açılınnn açılınnnn
hoooooşgeldin kartanem günaydıııııın
bilmiyorum bacım benim hiç umudum kalmadı artık boşverdim gittii ben diyorum onca belirti yaşadım sonra bi lanetlendim bööööööle oldu hhheeehhheeeee