Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

fazla yeme bak umutlanıyonnnn ınsallah gerek kalmaz canım belırtılere cok takılmayalım aslında bazen tutmuyo cunku bosver ıcını rahat tut sen ınsallah yemezsın kırmızı kartı bebıs gelsın sevınelım yıneeee ınsallah gelırsede gelsın ne olacak gelecek aya umutlanırız bızdeee bu neşen benı olduruyo varyaaaaa yanında olmayı ısterdımmmm herlade gulmekten catlardım

heee seni gördümmm üzüldüm ben yokken gelmişşş diye özledimm yaww seninle sohbetlrimizi ohhh ohhh başka işe girmeyi düşünüyomusunb peki yoksa evinin kadını mı olcan
benimde kanımda progestoronuma baktılar drum yok soraacak bende anlamadım saolsun dün nurcum internetten baktı yumurtlamşımmm yaww ben gine drsuz kaldımmm nedr benim bu çilem bacm sinirlrim çok bozukk offff offffffffffff bıktım bir kafamam göre dr buluyum yapışıcamm yaa bidahga ömür billah ayılramıycak kimse biziz

bu konuşmalara gerek yok demiiiycem çünkü çok hoşuma gidiyorrrr (aslında bu durum için bi kelime vardı ama aklıma gelmedi)(sanki m ile başlıyordu çok mülayim diyeceğim olmucak neyse)
bi ara 3 vardiya bir yerde çalıştım 12.8 vardiyasında herkes benimle çalışmak isterdi bu durum yüzünden hhheehheeeee

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ciddimisin yaaaaaaaa ama ateş basması gerekmiyormu bacım bak içimi yeşertme kıııııııııııııııııııııııııı

kıyammaaaaaaam.canımın bitanesi ümitlendirmek istemem.sen yine regle adapte ol.belirtilere takılma.ama benim öyle olmuştu.sadece söyledim sen ümitlenme.olursa sürpriz olur hep beraber uçarız

canım saga sola sor ınternetten arastır amannn orasıda koca sehır yawww okadar doktorun ıcınden hakkaten ıyısını bulmak zor olur desenın doktoruna gıt gülüm olmazmı?tüpler acık masallah yumurtlamada oluyo süperrrr valla hadı bakalım bu ay tam gaz devam calısmaya az kaldı senın gunune de hayırlı haberler ver ınsallahhh

hoooooşgeldin kartanem günaydıııııın

bilmiyorum bacım benim hiç umudum kalmadı artık boşverdim gittii ben diyorum onca belirti yaşadım sonra bi lanetlendim bööööööle oldu hhheeehhheeeee

hoşbulduk canımmm n içi bebiş geliyomuş hadi hayrlı olsun şimdidennn tontişimm hehe
inş canm duarm seninleee

yok canım yarın son cuma gunu....haftasonu ayın bırı yaa mesaıye gırıyoooo.....özledım napayım yawww saydırırım tabeeee...

oohhh ohhh tatlım çok sevindim senin mutu olman beni çokkkkkkkkkkkk mutlu eder biliyosunnn kurban olurum sanana bende cevizil baklavam bende çokkkkkk özlüyomm seni saydırrrrrrrrrrr bana yerim seni nazını kaprisini yavyummmm

yarin 14:30da ucak kalkiyor, 12de i$ten cikcam... sabah görüselim arkamdan su dökünn:meri:

tabiii ayyyy dökmememi bacmmm ayıp ettinn inş dönüşde kafan rahat olucakkkkkkkkkk veeeeeeeeeeee arkasındann beiş gelicek şimdiden hayırlı yolculuklarrrrrrrrr gülümmmmmmmmmmmmm