günaydın kıslarrrrrr
allah neşenizi bozmasın daim etsin inşallah...
size birşey söylemek istiyorum. fertilityfriend.com diye bir site keşfettim, belki daha önceden duymuşsunuzdur sizde, çok hoşuma gitti, herkes kendi tablosunu oluşturuyor ve size ovulasyon zamanınızı hangi gün çalışma yapılması gerektiğini çok güzel anlatıyor, bir göz atın derim.
canım saga sola sor ınternetten arastır amannn orasıda koca sehır yawww okadar doktorun ıcınden hakkaten ıyısını bulmak zor olur desenın doktoruna gıt gülüm olmazmı?tüpler acık masallah yumurtlamada oluyo süperrrr valla hadı bakalım bu ay tam gaz devam calısmaya az kaldı senın gunune de hayırlı haberler ver ınsallahhh
yaa sorma gülümm yaa offf çok şansızm drdan yana bende gidelim dedim de eşim karşidsa o hastane bize uzak sürekli gidip gelemeyiz diyo haklıda beni yazlız göndermez dr kendine işinden dolyı sürekli izn alamıyoo bulucaz artk bir çaresiniii
sen neyaptınn dersleri balmmm ayyy canım tüplerim açık yumurta var çalışmalara tam gaz devamm hadi hadi sende bence sen yakında olcann hamişş bende kendimden ümitliyim artk yawww inş inşşş
gelsin bebişimiz gitsinn sıkntı stresimizzz
Dua ediyorum,, hemde nasil,,, dua edince rahatliyorum zaten... gecen haftalar regl olursam peri$an olurum diye dü$ünmüstüm ama hic öyle olmadi gayet rahattim, bi daki aya olur insallah dedim... Herseyin Zamani var.. Bazen a$iri bi istek geliyor ama... sakin kafayla düsününce, Herseyin hayirlisi olsun dyorum...
bak gelirim haaa camlicaya ciksak, bide bogaz turu, sultanahmet... bana 1 sene yeter
ooooo kuşum yarın sabah regl ağrılarım olursa mutlaka derim sen benden ümidi kes diye hheehhee ben biliyorum regl ağrılarımı içim kıyılıyo resmen ağrıdan sonra 2 3 saat içinde regl oluyorum
ya kıxzlar ben çok pis üşüyorum ayağımda 2 çorap birde kalın patik var ama buz kesiyo ayaklarım yaaaaaaa
lanetlendimmi neeeee hheehheee:meri:
günaydın kıslarrrrrr
allah neşenizi bozmasın daim etsin inşallah...
size birşey söylemek istiyorum. fertilityfriend.com diye bir site keşfettim, belki daha önceden duymuşsunuzdur sizde, çok hoşuma gitti, herkes kendi tablosunu oluşturuyor ve size ovulasyon zamanınızı hangi gün çalışma yapılması gerektiğini çok güzel anlatıyor, bir göz atın derim.
yaa sorma gülümm yaa offf çok şansızm drdan yana bende gidelim dedim de eşim karşidsa o hastane bize uzak sürekli gidip gelemeyiz diyo haklıda beni yazlız göndermez dr kendine işinden dolyı sürekli izn alamıyoo bulucaz artk bir çaresiniii
sen neyaptınn dersleri balmmm ayyy canım tüplerim açık yumurta var çalışmalara tam gaz devamm hadi hadi sende bence sen yakında olcann hamişş bende kendimden ümitliyim artk yawww inş inşşş
gelsin bebişimiz gitsinn sıkntı stresimizzz
canımmmmmmm görmez olur muyum tam yazıyordum ben de sana ben süleymaniye semiha şakire gidiyorum.orayı tavsiye edecektim.bana uzak 2 araba değiştirip gidiyorum ama mecburen.daha önce orda ermeni hastanesi var oraya gidiyordum.ordaki doktor yüzünden aylarca ağlamıştım.şimdi burası iyi.daha kahvaltı yapmadım canım bişey istemiyor.meyve yiyerek oyaladım kendimi ama yemem lazım.ne yesem ne yesem derken komşu kahvaltıya çağırdı.