sagol canim benim....insallah laranin dedgi gibi bi Ithal bebi$ getiririm
blmiyorum kuşum yaaaaaa öle diyelim öyle olsun son 23 saat hheehheeee
kızlarr sohbet guzel ama cıkmam gerek acıl işim cıktı sımdı ama bır saate kalmaz gelırım yıne....hoscakalın...
süperrrrrrrrrrrrr bacımmmm
canımsın yaaaa olsun gülüm 23 saat sonra ak kara belli olacakkıyammaaaaaaam.canımın bitanesi ümitlendirmek istemem.sen yine regle adapte ol.belirtilere takılma.ama benim öyle olmuştu.sadece söyledim sen ümitlenme.olursa sürpriz olur hep beraber uçarız
hoop dedik açılın sarı kuşum gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmişSelam güzeller.)Ben geldim.Nasil herkes bakiimmm?
canımmmmmmm görmez olur muyum tam yazıyordum ben de sana ben süleymaniye semiha şakire gidiyorum.orayı tavsiye edecektim.bana uzak 2 araba değiştirip gidiyorum ama mecburen.daha önce orda ermeni hastanesi var oraya gidiyordum.ordaki doktor yüzünden aylarca ağlamıştım.şimdi burası iyi.daha kahvaltı yapmadım canım bişey istemiyor.meyve yiyerek oyaladım kendimi ama yemem lazım.ne yesem ne yesem derken komşu kahvaltıya çağırdı.
Selam güzeller.)Ben geldim.Nasil herkes bakiimmm?
ayşegülüm bebeğin çok tatlı.kızlar ben çıktım öpüyom hepinizi göbişlerinizden.sapık mı ne diye düşünmeyin göbişlerinizdeki bebişleri öpüyom.nasıl olsa gelecekler.onlar olmasa da onları yapacak yumuşlar orda 😀
tamam kuşum çabucak git çabucak gelayşegülüm bebeğin çok tatlı.kızlar ben çıktım öpüyom hepinizi göbişlerinizden.sapık mı ne diye düşünmeyin göbişlerinizdeki bebişleri öpüyom.nasıl olsa gelecekler.onlar olmasa da onları yapacak yumuşlar orda 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?