Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

CANIM SELAM , NERELERDESİN SEN GELMEZ OLDUN BURALARA ARTIK ,PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER İLK FIRSATTA BAKACAĞIMMM

merhaba desencim, aslında geliyorum ama sıkılıyorum açıkçası, bence forum amacından sapmış gibi görünüyor, özel muhabbet çok fazla ve birşeyler öğrenmek için okuyorum herkeste ne gibi belirtiler oluyor, ne yaşıyorlar diye , 10 sayfa okuyorum elle tutulur birşey yok ve vakit kaybı oluyor benim için. Arkadaşlardan ricam özellerinden mesajlaşsınlar msn den falan, kim bugün evinde ne temizliği yapıyor, akşama ne yemeği pişirecekler, tatilde ne yapacaklardan çok gebeliğe yönelik konuşmalarını buradan yaparlarsa daha akıcı olur burası diye düşünüyorum. Lütfen kimse kusura bakmasın elbette ki burda arkadaşlıklar dostluklar kuruluyor anlıyorum ama bu da benim şahsi düşüncem. Herkese sevgiler, herkes bebeklerine kavuşsun tez zamanda ve dünya bebekten dolsun taşsınnnn🙂))[/QUOTE]
Senin demene bakilirsa benim burada yerim yok japonica🙁Cünkü hamile olmayi istiyorum ama su an beklemek zorundayim.Senin dedigin gibi yapilirsa burasi daha fazla akici olmak yerine durar bence.Bu da benim sahsi fikrim.

CANIM SELAM , NERELERDESİN SEN GELMEZ OLDUN BURALARA ARTIK ,PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER İLK FIRSATTA BAKACAĞIMMM

merhaba desencim, aslında geliyorum ama sıkılıyorum açıkçası, bence forum amacından sapmış gibi görünüyor, özel muhabbet çok fazla ve birşeyler öğrenmek için okuyorum herkeste ne gibi belirtiler oluyor, ne yaşıyorlar diye , 10 sayfa okuyorum elle tutulur birşey yok ve vakit kaybı oluyor benim için. Arkadaşlardan ricam özellerinden mesajlaşsınlar msn den falan, kim bugün evinde ne temizliği yapıyor, akşama ne yemeği pişirecekler, tatilde ne yapacaklardan çok gebeliğe yönelik konuşmalarını buradan yaparlarsa daha akıcı olur burası diye düşünüyorum. Lütfen kimse kusura bakmasın elbette ki burda arkadaşlıklar dostluklar kuruluyor anlıyorum ama bu da benim şahsi düşüncem. Herkese sevgiler, herkes bebeklerine kavuşsun tez zamanda ve dünya bebekten dolsun taşsınnnn🙂))[/QUOTE]

bitanem öncelikle paylaşimin için çok teşekkürler ben herkesin düşüncesine saygılı bir insanımm sana kızamam ama süreekli bebek konuşmak insanın beynini yoruyo ve bebişimizn gelmesini engelliyo diye düşünüyorumm
herkes burda biribiyle arkadaş ve çok güzel sevgi oluştu aramızada
aminnn inş sende bebişine kavuşursunnn güzelimmm allaha emanet ol

Slm melekler,
Benim gözlerimde ÜVEİT denen bir hastlık mevcut, bu hastalığı merak edenler internetten detaylarını öğnerebilir, göz için tehlikeli bir hastalık, bir çok nedeni olabiliyor, %90 da nedensiz gözün kendi kendine geliştirdiği bir rahatsızlık, bu rahatsızlık göz arkasındaki göze gelen ve gözü besleyen damarları birbirine yapıştırıyor ve bu arada burada iltihap göz sıvısına ilereyerek gömeyi tehdit ediyor, bu hastalıkla yaklaşık 12 senedir mücadele ediyorum, ataklar halinde seyir ediyor ve bu atakları KORTİZON ile bastırıyoruz, ağızdan yada iğne ile alınan kortizon ile, bu hastalığım başladığında dr.ların tam anlayamaması nedeni ile baya ilerlemiş olarak ehil ellere biraz geç te olsa kavuştum, şu anda 1,5 senedir atak yaşamıyorum, ama bu hastalığın bir sonucu olarak göz damarlarının arasında bulunan knallardan yeterince sıvı göze gelemediği için buda göz tansiyonumu yükseltiyor, birkaç gündür yine gözlerimde ağrılar hissediyordum, dün dr'uma gittim tansiyon yükselmiş,
Bana artık iki seceneğim olduğunu söyledi, bi tanesi sürekli olarak göz damlası kullamk ki, (bebek planlarımızın olduğunu biliyor) bebeğe zarar verir dedi ve taşikardi (çarpıntı) yapar dedi, ikincisi ile lazer ile ameliyat olmak ki, bundada iyileşme şansı %55-60 imiş ve bu ameliyat sonucunda bir üveit atağı da yaşayabilir mişim ve sonucunda da yine kortizon almam gerekebilir.
İşte arkadaşlar böyle bir karmaşa içindeyim siz olsanız ne yapardınız sizin de fikirlerinizi almak istiyorum...

Gecmis olsun canim,zor bir durum Allah yardimcin olsun.

selam kızlar nasılsınız?

lalezar canım üzüldüm durumuna....gerçekten hangisi doğrudur bilemiyorum ama damla seçeneği görünüşe seni bebek fikrinden mahrum edecek, bana kalırsa lazer daha iyi görünüyor.

canım ben senin yerinde olsam hastalık daha fazla ilerlemeden biran önce ameliyatımı olurum yarı yarıyada olsa bi şans var elinde bence bunu kullanmalısın hemde hiç vakit kaybetmeden....hem bi düşün ya ameliyattan sonra hiç atağın olmazsa....
lütfen hayatını keşkelerle doldurma arkana dönüp baktığında keşkelerin olmasın
bence ameliyatını ol bu şansı kullan gerisini Rabbim biliyor
ama inan bana eğer ameliyat olmazsan aklın hep orada kalacak keşke olsaydım diyeceksin

ben geldiimmm....

lalezar canim,,, bende gözlerimden cok cektim halada cekiyorum...mrs.m´e katiliyorum.. Lazer daha iyi gibi... bende uzagi görmek icin, yaptirmistim lazerin bi deyisigini...allah yardimcin olsun canim benim....

Laram keyifler nasil??

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
canan58 ......................... 7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs

2009 ANNE ADAYLARI
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr)
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr)
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr)
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr)
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr)
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr)
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr )
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr )
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr )
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr )

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr )
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr)
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)

2010 ANNE ADAYLARI
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr)
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr)
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr)
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr)
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr)
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr)
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr)
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr)
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr)
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr)
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr)
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr)
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr)
pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe .............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr)