Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet oğluşum o ta kendısı ınş cnm sende yasayacaksın[/QUOTE]

Maşallah Yazgüneşi Allah sizlere bağışlasın, çok güzel bir bebek inşallah hep güzelliklerle karşılaşır...
Fazla böyle resimlerini falan da yayınlama bence nazar edeceksin

arkadslar ben ıkı kez alttan muayene oldum yanı olamadım cunku cok cıglık atınca doktor bıraktı ultrasona gondedı sizlerde de boyle bır şey oldu mu

canım hoşgeldin....bence belirtilerin hiçbirine takılma, çünkü ben regl beklerken hamile olduğumu öğrendim. bazen regl belirtileri bile hamilelik belirtileri oluyor

benim sadece sol göğsüm acıyor..garip ama...
normalde adete 1 hafta kala belirtilerim başlardı...bu sefer oda yok...
çötek otu karışımı yedim acaba onun etkisimi....
bakalım bekleyelim görelim...
belki banada seninki gibi bir süpriz olur....

izgilimmmmmmmmmmmmm ben hoşgeldinnn dedimmm sana

yoksa demedimmi gülüm eğer demediysem çokkk özür dilerimm gülümmm nasılsınnn

inş alıcaz güzel haberlerinbiiii
heeeeee gülüm demedin kıssssss boşver anam ben günde 10 kere girip 20 kere çıkıyorum zaten çoğu zaman ben geldim demeden direk konuya dalıyorum hhheehheee
bende seni bekliyorum deminden beri acaba gaymaklı kadayıfım ne zaman farkedecek diye
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşalaaaaaaaaah gülüm
hadi sende bana gaz ver nolur ihtiyacım var yarınki teste ölcem yoksa kalp krizinden

Bu kadar belirtiye ( ki bu kadar erken belirti olması hala ilginç geliyor bana) rağmen ben bu ay hamile değilsemmm beni erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesşnde ziyarete gelebilirsinizz

evet mutlaka bulurum canımcım....inşallahhhhh rabbim bize o günleri gösterir tatlım.
kız insan kendini tahmin edemiyor mesela benim içime hiç doğmadı ben tamamen regle konsantre olmuştum aklımın ucundan geçmedi. seninki de öyle olur sürpriz yapar annesine inşallahhhh

bende ve bı arkadasımda ablamda oyle oldu ılkınde olmamıstı ama oğlusun gazı sukurler olsun azaldı daha ıyıyız bu gun kırkımız cıkıyo teyzesı

hımmm tamam canım... aaa çok sevindim rahatlamıştır yavrucak, ayyyyy bak sen demek kırkınız çıkıyor ne güzel maşallahhhhhh kırk uçurmaya gitmiyor musunuz