bende canım bende eğer regl olursam kesin intihar ederim
o kadar belirti yaşa ilk defa bu ay çok farklı oldu
bi düşünüyorum acaba yediklerimmi buna sebeb
neyse gülüm beni takip edin 21 saat kaldı hheehheeee
ellerım tıtrıyor inanın annemde cok uzaklarda arkadaslarıma da cocuk ısteyıp de kac aydır kotu sonuc aldıgımdan bahsetmedım.hep su an dusunmuyoruz dedık esim de bende.dertlesecek bırılerını aradım hep.burayı buldum iyi de geldı benı dınledınız ama nedense sen erkeksın dıye yargılandım.kımseyı bılmeden yargılamayın lütfen.
kıssss ben zaten evdeyim kuşum
oyyyyyyyyyyyyyyyy
yatarsam ölürüm ben uyanamam kesin rüyamda testlar görürüm bebekler görürüm kafama ne takılıyorsa aynen rüyamda görüyorum
bilinçaltım beynimin çok altında değil galiba:meri:
canım benim de sol göğsüm ağrıyordu yani ucunda hassasiyet yoktu ama iç kısmında ağrı vardı. canım yine de senin dediğin gibi bekleyip görelim, inşallahhhhhh sürpriz yapar meleğin canım.
desencimmmm belirtilerin çok güzel ama bekleyelim birtanem....hatırlarsan seninle ikimizin 3-4 ay önce galiba ful belirtimiz vardı ama regllerimiz gelmişti. hayırlısı olsun ve inşallahhhhhh meleğin gelmiştir canım benim.
ellerım tıtrıyor inanın annemde cok uzaklarda arkadaslarıma da cocuk ısteyıp de kac aydır kotu sonuc aldıgımdan bahsetmedım.hep su an dusunmuyoruz dedık esim de bende.dertlesecek bırılerını aradım hep.burayı buldum iyi de geldı benı dınledınız ama nedense sen erkeksın dıye yargılandım.kımseyı bılmeden yargılamayın lütfen.
evet mutlaka bulurum canımcım....inşallahhhhh rabbim bize o günleri gösterir tatlım.
kız insan kendini tahmin edemiyor mesela benim içime hiç doğmadı ben tamamen regle konsantre olmuştum aklımın ucundan geçmedi. seninki de öyle olur sürpriz yapar annesine inşallahhhh
hımmm tamam canım... aaa çok sevindim rahatlamıştır yavrucak, ayyyyy bak sen demek kırkınız çıkıyor ne güzel maşallahhhhhh kırk uçurmaya gitmiyor musunuz
lutfen neden bu şekılde düşündünüz çok üzüldüm bugun ve dun akşam burada moral bulmuştum galıba yanlıs seylerden bahsettım hakkınızı helala edın arkadaslar lutfen Allah razı olsun şu an çok üzüldüm neden erkek olarak algıladınız benı anlamadım yonetıme benı bıldırın uyelıgımı iptal etsın o zaman ALLAHA emanet olun arkadaşlar .dilerim ısteyen herkes hamıle kalır ve dua edenlerın duası da bana da tutar ve yarın mutlu bır sonuc alırım
canım lütfenn gitmee yaa kim dedii bakimm sana erkek sin diyeee hımmmm
yaa dur gitmöeee konuşuyoruz hem bak ben seni çok sevdim gülüm inş bebiişin seninledrrrrr sende canım allaha emanet olll a minnnnnn inşşş
kıssss ben zaten evdeyim kuşum
oyyyyyyyyyyyyyyyy
yatarsam ölürüm ben uyanamam kesin rüyamda testlar görürüm bebekler görürüm kafama ne takılıyorsa aynen rüyamda görüyorum
bilinçaltım beynimin çok altında değil galiba:meri:
yaa tamam gülüm admin herşeyi takip ediyor
zaten giriş yaparken onaylanan şartlarda var eğer öyle durum tesbit edilirse zaten silinir burada kimseye biz birşey deyemeyiz
sen bilirsin