benım kardesım falan da yok tek cocugum kımseyle dertlesemıyorum hakkıma gırdı o arkadas ne yaptım ben gormenızı ısterım yemın ederım gozyaslarına boguldum şu an.eger yalan soyluyorsam ALLAHIM BANA HIC BEBEK VERMESIN
ayyy yaaaa neolusunn üzülme bak ben bunalımdan yeni çıktım tekrar girmemi istemezsin heralde diymmiii bitanem kıyamam sana lütfen üzülme sakin ol yaa lütfen
yaaa tamam gülüm kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin
kızlarrr lütfennn
elbette buraya kimse elini kolunu sallayarak giremez
herşey takip ediliyor
yaa hala kendını savunuyorsun sende erkeksın ben senı gormedım o zaman ben cok bunaldım dıyorum anlamıyormusun benı lutfen Allah rızası için soyleyın arkadaslar ben bır sey yaptım mı acıtasyon yapmıyorum bunalımdayım dıyorum ve ben ılk defa aglamıyorum ben 8 aydır her ay aglıyorum
yaa bu nedir? hergün bir ekşın🙂
dün atışmalar, bugün ağlamalar... neler oluyor bize.
elaca, canım gerçekten ağlnacak bir durum yok bunda. erkek değilsen, değilsindir.
[sıze=7]biz burada kimseyi attırmıyoruz adminimiz var o takip ediyor ve gerekeni o yapıyor...[/sıze] [sıze=7]buradaki bayanların hepsinin çocuk özlemi var...herkesin çevresinde hamile çocuklu bayanlar var..hepimiz üzülüyoruz ama bu denli acitasyonlar yapmıyoruz makul bir şekilde ifade ediyoruz...daha öncede erkek olduğundan şüphe ettiğimiz kişiler olmuştu ama bu kadar ağlamaklı bir tepki almamıştık...[/sıze] [sıze=7]erkek değilim demek yerine bu denli dolu dolu mübalağa yapmanı anlamsız buldum...[/sıze] [sıze=7]ne ağlaması ....[/sıze]
azade ; bu tür yerlerde bu kadar büyük fontlarla yazı yazmak bağırmak anlamına gelir biz genellikle sevinçlerimizi bu şekilde ifade ederiz , lütfen ifadelerini daha küçük fontlarla yazıya dökermisin, sabah bir şeyler anlatmaya çalışmıştım bu tip özel düşüncelerimizi özelden mesaj atarak çözmeye çalışalım diye , bir çok arkadaşımdan da olumlu tepkiler aldım ,kişisel düşüncelerimizi sadece o kişiye özelden belirtmemiz konusunda hemfikir oldğumuzu düşünüyorum
bu forumda huzurun kaçmasına izin vermemek için elimden geleni yapıyorum ve destek bekliyorum lütfen !
kızlar ben çıkıyorum sonra uğrarım yine, hoşça kalın...
mesajımı düzelterek birşeyler eklemek istiyorum....ben aylardır bu siteye üyeyim ve bu son aya kadar hiç böyle atışmalar ya da kırıcı sözlerle karşılaşmamıştım.
boyle bır acıklama degılde canım kusuruma bakma zaman zaman suphelendıgımız oluyor senı de erkek sandım eger kırdımsa ozur dılerım demenı beklerdım acitasyon yapıyorum demek acitasyon yapınca ne olacak bana cıcek mı gondercek arkadslar.