yazım gülümm hakkında hayırlısı olsun bitanem yaa inşallah önümüzdeki ay alıcaz hamiş haberini...seni çok seviyorum bikere bennn
izgilim yaa test yapsana çok umutluyum ben senden... biliyosun ben gününde yapmıştım çıkmıştı hadi yapppp
ıyıyım sagol canım....bebısımız nasıl dun oyle bı denk geldıkı sabah senın haberını aldım ustune bıde sınav sonuclarımı aldım ıyıydı yanı cok sevındım cokkk anlatamam...iyiyim canım sen nasılsın bakalım...özlemişim seniii
bana bakın bu akşam benim için dua etmezseniz sizi desenin kör testeresiyle ben keserim ona göre heeeeecinnet miiiii.....
ilahiiii sen beni güldürdün allah da seni güldürsün.....
kıııız sen çok tatlısın vallahiiiiii
hosbulduk kızlar tekrar....
aslıcım nasılsın?
yazım gülüm hayırlısı olsun canım
benim bir komşum vardı düzenli adet olamıyordu..doktora gitti doktor senin çocuğun olmaz rahminde kist var dedi...
kadıncağızın moralini düşün ilk denemede hamile kaldı...
hepimiz şok olduk.....
allahtan ümit kesilmez.....
yaradan büyüktür....
içimizi ferah tutalım yeterki.....
yazgülü nasılsın canım?diyet nasıl gıdıyooo neler yapıyosun anlat bakalım özlettın kendını canım yaaaaaaa
hiç unuturmuyum canım benim helede senii.. ya hiç bişey yapmadım aslında rahim filmi çektirdim bi de 12. gün ile 18. günler arası hergün ilişkide bulundum okadar bitanem..rabbim en yakın zamanda seninde meleğini gönderecektir..Bende seni cok seviyorum en taze hamis..insallah birgun nasip olur burdaki herkese hamileyim diye burda bas bas bagirmak..
guzel arkadasim benim dualarinda bizleride unutma hic olurmu?...
bu arada gecmis sayfalari okuyamadim bu ay uyguladigin ozel bir taktik varmiydi?
Sagol tatli kusum benim sen nasilsin bakalim? iyimisin.. ozledim valla hepinizi ama bu aralar birde ev derdi cikti basimiza durduk durduk herifle ev bakmaya karar verdik.. kafamiz bari onunla dagilsin 🙂
Verecek olan Allah ne kadar sorun olursa olsun veriyor demekki canim.. simdi bugun az depresyondayim ama bir kac gune yine umutlar yesermeye baslar hehe 🙂
Sizi cok seviyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?