anam bende bilsem neden öleeee yaptığımı
sabah idrarım koyu olur benim bu sabah fazla koyu değildi zaten hatta yapmaktan vazgececektimde işte o belirtiler yokmu belirtiler beni deli ettiler
dün akşamda stersten suya sardım içtim suyu içtim suyu böleee olduk
ama yaaaaa boşverdim gelirse gelir reglim gelsin buyursun hheehhheeeeee ben onu elbet birgün kovarım
hahhhh şöyle tabi yaaaaaaaa eferim yavaştan kendine geliyon sennnbaktın buay olmadı bidaha ki aya kov gitsin ütelik daha reglin bile gelmediii herşey mümkün yaniii
düşük yaptı....
hamile hali ile konser vermiş...
oynaya zıplaya ....bebekde düşmüş....
kadın nihat doğanla beraberkende hamile kalmıştı....
ondada hamile olduğunu bilmiyomuş yurt dışına uçakla gitmiş veee bebeği düşürmüş....
kadın kedi gibi....habire hamile kalıyor....
Oyy bacim öyle deme kiz düstükten sonra ne faydasi var hamile kalmanin?Bendede öyle oluyordu.3 ay korunmasam kesin hamile olurdum ama bir oglum disinda hepsi düsükle sonuclandi.Son düsükten sonra isler degisti ve bir daha hamile de kalamadim.
Günadın kıslaaaaaaaaaaaaarr İzgilişkooom nerdesin ayol sen msn e baktım yoksun dedim kesin topictedir sabah beri seni arıyorum anam ayy dön dön başım döndü valla
Ha söyle bacim.O kürler zaten insanin metabolizmasinida belirtilerinide altüst ediyor.Dr a görünmeyi tavsiye ederim uzun sürenlere ama su kürleri hic tasvip etmiyorum dogrusu.Sen fena kaptiriyorsun kendini bunlaraSaglikli insan kürsüz de hamile kalir.Saglik problemi varsa Dr a görünülmeli.Saglikli olundugu halde olmuyorsa Allahin vardir bir bildigi bence.
evet haklısında insan eli kolu bağlı bekliyemiyo be gülüm
neyse canlar ben çıkayımda ağzıma 1 2 tane incir atayım yada soğan kürümü yapsam neyse neyse
hadi canlar izgil kaçar
size iyi muhabbetler öpüyorum hepinizi
desteğiniz için çoook teşekkür ederim
kıss senin o test yanlış ozaman yeri yurdu belli değilmiş baksana çizginin ayyyyyyyyyyy sabahın nurunda ne yaptın bacım insan az daha bekler değilmi kaç ayılıktın sen bakiimmm neysem kız şaka bi yana sen bekle reglinin geçmesini sonrada paşa paşa kan tahliline gitt datlumm sonrda güzel haberlerle bize dön ihihih inşş bak öel olcak inşş umudunu kaybetme hem reglin gelsede unutma ya daha 4. 5. ayın.bak ben 12.ayıma giricem yani 1 yılım dolcak haziranda ama herşey nasip inşş tez zamanda kavuşuruz bizlerdee inşşşşşşşşşşşş
Oyy bacim öyle deme kiz düstükten sonra ne faydasi var hamile kalmanin?Bendede öyle oluyordu.3 ay korunmasam kesin hamile olurdum ama bir oglum disinda hepsi düsükle sonuclandi.Son düsükten sonra isler degisti ve bir daha hamile de kalamadim.
Günadın kıslaaaaaaaaaaaaarr İzgilişkooom nerdesin ayol sen msn e baktım yoksun dedim kesin topictedir sabah beri seni arıyorum anam ayy dön dön başım döndü valla
hahhhh şöyle tabi yaaaaaaaa eferim yavaştan kendine geliyon sennnbaktın buay olmadı bidaha ki aya kov gitsin ütelik daha reglin bile gelmediii herşey mümkün yaniii
heeee bacım reglim gelsin iyice dönerim ben size hheeheee
kovalım bacım yaaaa hatta gelmesin diye sarımsak takıpta gezcem kanımı kuruttu bu regl heeeeee
hheehheeeee kızın bacım bana dövün hatta vııyyyyhhhh daraldım vallahaaa daraldım haaaa
evet haklısında insan eli kolu bağlı bekliyemiyo be gülüm
neyse canlar ben çıkayımda ağzıma 1 2 tane incir atayım yada soğan kürümü yapsam neyse neyse
hadi canlar izgil kaçar
size iyi muhabbetler öpüyorum hepinizi
desteğiniz için çoook teşekkür ederim
Gülüm kendine iyi bak,üzülme olurmuuu?Ister incirle,ister soganla,ister hic biseyle insallah tez zamanda kavusursun bebisine.Öpüyorum birtanem...:raila: