ayyyy canım benim seninde mübarek olsunamin laracığım amin cnm cumanız mübarek olsun kart atmıştım ama görmediniz 🙂
hayırlı cumlar tekrardann güzellerr
amiiin canım inşallaah tez vakitte kavuşuruz hepimiz meleklerimizeGülüm kendine iyi bak,üzülme olurmuuu?Ister incirle,ister soganla,ister hic biseyle insallah tez zamanda kavusursun bebisine.Öpüyorum birtanem...:raila:
Ay ne ziplamasi bacim?Gecen sefer cok fena bulantim vardi ve hastanede yatiyordum.Yattigim yerden düstü.Dogru diyorsun ilerleyen yasta sakatlik ve düsük ihtimali artiyor,Aslinda bu yasa kalmazdim ama insanin elinde degil iste.Son bir kez denemek istiyorum tüm tedavilerim tamamlandiktan sonra.Nasip...sen hamileyken zıpzıp zıplamıyorsundur.....
üstelik 50 yaşında da değilsin....
yaş ilerledikçe hem sakatlık hemde düşük olma ihtimali artıyormuş....
Sagol gülüm sanada hayirli cumalar🙂Görmezmiyiz,firsat olmadi cevaplamaya🙂amin laracığım amin cnm cumanız mübarek olsun kart atmıştım ama görmediniz 🙂
hayırlı cumlar tekrardann güzellerr
günaydın cnm hoşgldinGünaydin bacilarimm.. herkeze hayirli cumalarr....
izgil ciktinmi??? bak 11e kadar bana haber ver....beni afyona getittirmee 🙂)
Ay ne ziplamasi bacim?Gecen sefer cok fena bulantim vardi ve hastanede yatiyordum.Yattigim yerden düstü.Dogru diyorsun ilerleyen yasta sakatlik ve düsük ihtimali artiyor,Aslinda bu yasa kalmazdim ama insanin elinde degil iste.Son bir kez denemek istiyorum tüm tedavilerim tamamlandiktan sonra.Nasip...
Günaydin bacilarimm.. herkeze hayirli cumalarr....
izgil ciktinmi??? bak 11e kadar bana haber ver....beni afyona getittirmee 🙂)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?