izgil teste bakma sen canım...bugun gelmezse sabah erkenden gıt kan testı yaptır tamammı yaptıgın teste de canını sıkma ve guvenme en garantısı kan testı bılıyosun hadı bakalım hayırlı haber ver bızeeeee
ıdare ederım canım...gece buyuk bı patlama yasadım🙂gecenın on ıkısınde bır ıcım huzursuzlandı ama anlatamam agladım agladımmmm bır daraldım esım yazık cok uzuldu anlat neyın var dedı ama bıseyım yok kııı sadece bırıkımın patlamasıydı hıckıra hıckıra bıseyler takıldı sankı yuregıme bogazıma....gözlerım şiş ve cok bıtkınım onun harıcınde ıyııyım canım
yok bacım çıkmadı yani çıktıda negatif çıktı hheehheeee klasik SON
sen nasılsın az kaldı uçuşa kısssss
hayırlı yolculuklar
arkadan güle güle mi desem hoşgeldinmi desem....ne desem bacım
izgil teste bakma sen canım...bugun gelmezse sabah erkenden gıt kan testı yaptır tamammı yaptıgın teste de canını sıkma ve guvenme en garantısı kan testı bılıyosun hadı bakalım hayırlı haber ver bızeeeee
ıdare ederım canım...gece buyuk bı patlama yasadım🙂gecenın on ıkısınde bır ıcım huzursuzlandı ama anlatamam agladım agladımmmm bır daraldım esım yazık cok uzuldu anlat neyın var dedı ama bıseyım yok kııı sadece bırıkımın patlamasıydı hıckıra hıckıra bıseyler takıldı sankı yuregıme bogazıma....gözlerım şiş ve cok bıtkınım onun harıcınde ıyııyım canım
ahhhh canım yaaaaa sen iyice dolmuşsun kuşum ama çok iyi olmuş ağladığın
ben her zaman şunu derim kendim için ....çok gülmemi çok ağlamama borçluyum...
ben çok kolay ağlarım herşeye o yüzden çabuk atarım herşeyi
canıııım kıyamam sana geçecek bu günler
hem demekki sen çok yaklaştın artık meleğine
genelde şunu farkettim...insanların bir konu hakkındaki imtihanların en sonu en zor en ağır olanı oluyor o imtihandan sonra herşey bitiyor
bak şimdi işide bırakıyorsun artık bundan sonra görürsün bak herşey çorap söküğü gibi çözüecek sen içini ferah tut
klasik 3 günlük geçikmelerim oluyor arada şu 3 günü atlatırsam gider yaptırırım hele bi geçsin şu regl tabiii geçerse
ahhhh canım yaaaaa sen iyice dolmuşsun kuşum ama çok iyi olmuş ağladığın
ben her zaman şunu derim kendim için ....çok gülmemi çok ağlamama borçluyum...
ben çok kolay ağlarım herşeye o yüzden çabuk atarım herşeyi
canıııım kıyamam sana geçecek bu günler
hem demekki sen çok yaklaştın artık meleğine
genelde şunu farkettim...insanların bir konu hakkındaki imtihanların en sonu en zor en ağır olanı oluyor o imtihandan sonra herşey bitiyor
bak şimdi işide bırakıyorsun artık bundan sonra görürsün bak herşey çorap söküğü gibi çözüecek sen içini ferah tut
aynen bende senın gıbıyım canım cabuk aglarım cok gulerım....haklısın ama hala doluyummmm tam rahatlayamadım ıcım parcalanıyo sankı ortada bısey yok ama takıntı ufak seylerı buyutuyorum ıste huyum kurusun...yeryuzune gelmesın bıdaha🙂