Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

wooooowwww bacım hadi inşallaaaaaaah gülüm bak tek başına dönme heeeeeeee ona göreeee
hayırlı yolculuklar

inşaaaallllah.yolun da tüpün de açık olsun

ıyıyım canım gercekten....dıyorum ya bu huy gıtsın gelmesın bıdaha ama nerdeee......sakın olmakta fayda var ama olmuyo bazen ıste...atlatıcaz bugunlerde geceeck canım benım

oyyy eminem gidiyonu kızzzzzzzzzzz özliycem seni yaaaaaaaaaa

güle güleeee bak arkandan su döküyomm çekil çekil cici üstlerin pislemesinn öptümm çok yanaklarınnnn hayırlı yolculukjlar canımmmmmmmmmmm

aa böle yapma ama hamileysen zaten bi şekilde çıkar ortaya..sitres yok bende her ay aynıydım...elbet bir gün çıkcak ordan merak etme...:meri:

ayşegül gelirsem oraya uçarım sana.yok uçamam hamiş olabilirsin.ben ne diyorum sen ne diyorsun yaaaaa
ben senden umutluyum hsg çektin tüpler açık.benim de öyle olmuştu ya.hatta biz mayıs 3e spermiyogram için randevu almıştık.bu pazartesdi spermiyogram için gidecektik.ama bak 2 aylık hamişim şu anda.sinir oldum sana şimdi

evet bacım ben diyorum işte yaaaaaa
bir dahakine son model bi test alıcsm bütün harçlığımı ona yatırıcam görür o
öteki testinde yüzüne tükürücem

izgil benim 31.gün silik çıkmıştı.32. gün yoktu 34. gün yoktu 10 gün geç yumurtlamışım anla artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa testi boşver.kırmızı kart yersen yersin dünyanın sonu değil ama test de göstermeyebilir yani çok normal