ayyyy delirmek üzereyim hatta çıldırmak üzereyim yok yok ağzımı köpürtüp köpürtüp kudurmak üzereyim yaaaaaaa ben size diyorum ben lanetlendim diye ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şimdi yatıp öleverecem hayır en çokta hala göğüs uçlarımın sızım sızım sızlaması beni çığırımdan çıkartıyor deseeeeeeeeeeeeen lütfen kör testereni verde şu uçları törpiliiiiiim bu sabah kasıklarımda patlacak gibi ağrı vardı hepsini geçtim akşam wc de krem gibi beyaz akıntım geldi AMA NEDEN NEGATİF ÇIKTI YAAAAAAAAAAAAAAA gebelik olsaydı kesin bunca belirtide çıkardı ahhh incirrrrr ahhhhhh resmen ocağıma incir ağacı diktin senin yüzünden oldu bütün bunlar BÜTÜN İNCİRLERE ÖLÜÜÜÜÜÜM
ayyy yap kuşum bana seans nolcek bu işin sonu yaaaaaaaaaaaaa testte benim gibi bi garipti zaten çizgi c ile t nin arasında bir yerde çıktı hatta sordum sen kimin çizgisinin dedim senin köy nereee dedim.....değişmedi bende testi parçaladım....acaba 2. çizgi içerde bir yerdemi diye ama yok anam yok zaten 12 bucukta yattım uyuyana kadar 2 olmuştur 5 bucuktada kalktım test yaptım sabahın kör seherinde beni o halde görseydiniz ooooooooooo
yaptım bacım yaptım negatif çıktı
inanamadım olamaz dedim benim gibi hatuna bu yapılırmı dedim
hatta daha ileri gittim testin içini açtım belki içindedir 2. çizgi diye ama yok anam yok 1 tl lik test bu kadar olur işte
aslında hamileyimde çıkaramadı gıcık test
Canim benim ya sana gercekten bayiliyorum o kadar tatlisin ki.. ben eminim sonuc ne cikarsa ciksin sendeki bi enerji olduktan sonra meleginde seni cok bekletmeden gelecek.. hem zaten daha kirmizi kartta yememissin hic birsey belli degil yani.. canimsin sen benim fistikkkk
çok şükür iyiyiz meryemcim... bugün kan vermeye gittim, bazı yapılması gereken tahliller var da. tam 4 tüp kan 🙂 normalde 1 tanesinden acayip korkardım.
siz nasılsınız bakalım
bugun burda resmi tatil kralicemizin dogum gunu varmista hehehe 🙂 Bende anca kalktim ama karnim feci sekilde agriyor simdi tekrar yatacagim.. normalde pek sancili olmaz adetim ama ilk gun biraz zorlar beni dunde tam olarak baslamamisti ama bugun basladi ve beni kivrandiriyor..
amaan ne olsun iş güç işte benden de...öğlenden sonra yumurta kontrolü var izgile yazdıydım..gidip geliiim yazıcam kaç yumurta gelişmiş..
YAZGÜLÜ
catlak dan haber var mı güzelim..ne zamandır yok o ortalıkta..merak ettim..