Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

benden de 4 tüp almışlardı vicdansızlar 😀 bi de idrar testi.ben korkmam ama kan bırakmadılar bende.biz iyiyiz işte bulantılar lavaboyla arkadaş olduk artık hem sık idrara çıkmaktan hem de bazen bulantıdan

Günaydın canımmm iyiyim, sen de akşama doğru daha iyi olursun canım benim... dizlerini kendine çekerek yat. sana da hayırlı cumalar, ben de çok öpüyorummm

idrar testi de vardı ama daha yapılması gereken 6 test daha var. bu testler devlet hastanesinde yapılamıyormuş, yarın özele gidicem.

bulantım benim çok değil allaha şükür inşallah artmaz. peki çıkarıyor musun? sadece öğürme mi var? allah yardımcın olsun

benim hamilelikten önce de bulantılarım olurdu hep belki de ondan bulantı çok zorlamıyor beni.başta yoktu zaten o kadar.gittikçe artmaya başladı.pazar gününden beri çıkarmaya da başladım ama pat diye oluyor.bi de öyle günde 1 kaçkere falan değil.genelde akşamları.zaten benim yaramaz akşam babası gelince başlıyor ağrıya falan.babası da o zaman ilgileniyor onunla 🙂

canım yaaaa sana üzülüyorum... lütfen topla kendini, hiç olmadı oradan kaçıp biraz aileni ziyaret et. memleketin sana iyi gelecektir. ben iyiyim şükür.
canım aılem burda benım...memlekete suan gıtmek ıstemıyorum zaten yaza gıdıcem...toparlayacagım su gunu bı atlatayım canım toparlayacagım cok kırılgan ve
hassasım oyuzden boyleyım....
bulantın falan varmı pekı?ayyy sımdı okudum canım yazmıssın bende gormeden sormutum bulantılarını neyse.....ınsallah artmaz benımde korktugum bu aslında hıc hoslanmıyorum bulantıdan

Son düzenleme: