benim hamilelikten önce de bulantılarım olurdu hep belki de ondan bulantı çok zorlamıyor beni.başta yoktu zaten o kadar.gittikçe artmaya başladı.pazar gününden beri çıkarmaya da başladım ama pat diye oluyor.bi de öyle günde 1 kaçkere falan değil.genelde akşamları.zaten benim yaramaz akşam babası gelince başlıyor ağrıya falan.babası da o zaman ilgileniyor onunla 🙂
canım aılem burda benım...memlekete suan gıtmek ıstemıyorum zaten yaza gıdıcem...toparlayacagım su gunu bı atlatayım canım toparlayacagım cok kırılgan ve
hassasım oyuzden boyleyım....
bulantın falan varmı pekı?ayyy sımdı okudum canım yazmıssın bende gormeden sormutum bulantılarını neyse.....ınsallah artmaz benımde korktugum bu aslında hıc hoslanmıyorum bulantıdan
hoşgeldin canımm nasılsınnn...selam kızlar ben geldim nasılsınız
selam kızlar ben geldim nasılsınız
selam kızlar ben geldim nasılsınız
hoşgeldin canım iyiyiz biz sen nasılsın?
hoşgeldin canımm nasılsınnn...
hoşbulduk cnm iyiyiz bizde çalışıyorum ama yarın tatil çok seviniyorum normalde pek resmi tatiller tatil olmuyoda bize ama işçi bayramını mutlaka veriyolar sağ olsunlarselam hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın
evet canım babam emeklı olmadıgı ıcın daha burda gorev yapıyo oyuzden burdalar onumuzdekı sene tayın cıkıcak ama...bende gıtmeden bı cocuk yapabılseydım ıyı olurdu ama🙂annem bakardı gercı yıne uzaktada olsa gelır bakar....ınsallah bulantıların artmaz canım ınsallah ıyı gıder zaten kadını hamıleyken en cok bulantılar zorluyo...aaa öyle miii ben ankarada zannediyordum. tamam canım, inşallah geçecektir bu kara günler ve arkası aydınlık olacak inşallahhhhh ama lütfen psikolojini iyileştir canımmmm.
olsun ben sana bir daha anlatırım 🙂 bulantı var ama hafif canım, artacak diye ödüm kopuyor çünkü pazartesi okula başlıyorum. inşallah herşey yolunda gider.
hoşbulduk cnm iyiyiz bizde çalışıyorum ama yarın tatil çok seviniyorum normalde pek resmi tatiller tatil olmuyoda bize ama işçi bayramını mutlaka veriyolar sağ olsunlar:meri:
hosgeldın yasemın nasılsın canım?ben ıyıyım....selam kızlar ben geldim nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?