grşz fısıtklar bende çıkıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırllı haberler verebilmek nasip olsun hamişlerimizede yardım etsin Rabbim koaly kolay sağlıkla geçirsinler günlerinii grşz canlarımm
Bugün izin alamam artık, yarım sabahda idrar testini tekrar yapayım, yine 2. çizgiyi görürsem bakalım hemengiderim o zaman görmezsem p.tesiyi beklerim..
Ama ilginç bir durum olduğu açık, benim ilginç olmayan pek bir işim olmaz zaten
Valla bilmiyorum canım yaaaa, ama 2. kez 2. çizgiyi gördüm, kafam karıştı tamda beklemediğmi bir anda, işte ençok kafamı kurcalayanda akşamki yapmış olduğum ovulasyon testinin de pozitif çıkması..
canım yaa çok sevindim hamişsin tatlım sen çünkü ovulasyon testleri gebelikte pozitif çıkıyomuş kk da okumuştum çok var örnekelri bunun gibi o yüzden üzem kendini kafanı karıştırma biran önce kanda baktır vee bişi sorcam reglin nasıldı en son miktarında gün sayısında değişiklik varmıydı tatlım[/QUOTE]
Canım valla bilmiyorum aptal gibi oldum, kan testinin sonucunu görmeden de kendime gelemem sanırım, son reglim adetimdem 2 gün önce ve aslında biraz değişiklik vardı, 3 gün geldi 2. gün yoğundu, 3. gün azaldı, 4 gün gelmedi diyebilirim, 5 ve 6. günlerde de kahveremgimsi bişiler biraz geldi, hatta 7. günde de azcık böyle oldu ve bitti, normal gününde gelip 5 gün yoğun geçerdi
grşz fısıtklar bende çıkıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırllı haberler verebilmek nasip olsun hamişlerimizede yardım etsin Rabbim koaly kolay sağlıkla geçirsinler günlerinii grşz canlarımm