biri benimi andı neeeee
beklmedeyim bacım faydası oldumu olmadımı belli olacak bir kaçgün içinde
ama ben sadece ballı kürü denemedim incrle birlikte denedim
önceki ay sadece ballı kürden yemiştim pek bi değişiklik hissetmedim bu ay kuru incirle yiyince müthiş patlamalar oldu...yumurtalıklarımın büyüdüğünü çok rahat hissettim ama tabi sonra ne oldu bilmiyorum ...sadece hala bekliyorum...sabah test yaptım negatif çıktı...bakalım sonuç ne olacak
evet ama ama napiiiim sofrayı hazırlıcam şimdi bi gelişme varmı diye 5 dkcık giriverdim hheegheeeee naptın kuşum dinleniyormuşsun..benim ayaklar hla buz hatta olayı abartıp yatağa çorap patikle giriyorum sende durumlar ne alemdeizgil seni andık diye hemen gelmek zorunda mısın?
hoşgeldin canım dün akşam bana seslenmişsin ama ben çıkmıştımselam kızlar nasılsınız
Aslm nurum sende hosgeldin🙂kızlarr bende geldim yineee
yalama olcak valla bi gir bi çık ama napiim boş durunca dayanamıyorum sizlere bi bakiim diyorum
izgilll hala reglin gelmedi değilmi cnm ohhhh hadi inşşş inşş güzel olcak bunun sonuu
dilara lara slm sizede kızlarr
meryemcimm bebeişinde kocaman olmuş yaaa 9 hafta maaşallah
denstnurse cnm gittnmi yumruta takibine bana bi 12.gün baktı tamam dedi gün aşırı çalış yumruta çatlamak üzere dedi okadar uff yaa başkada gelemene gerek yok dedi sinir oldum sende nevar ne yok cnm
h.b canım nasılsın bebeşin nasıldentnurse papatyaa hoşgeldiniz
canım ben her öğün sabah öğle akşam 2 3 tane aç karnıma yedimhmm inciri ne zamandır yiyosun ve ne kadar yiyosun canım?? bende yesem bu ay için faydası olurmu ki??
kızlarr bende geldim yineee
yalama olcak valla bi gir bi çık ama napiim boş durunca dayanamıyorum sizlere bi bakiim diyorum
izgilll hala reglin gelmedi değilmi cnm ohhhh hadi inşşş inşş güzel olcak bunun sonuu
dilara lara slm sizede kızlarr
meryemcimm bebeişinde kocaman olmuş yaaa 9 hafta maaşallah
denstnurse cnm gittnmi yumruta takibine bana bi 12.gün baktı tamam dedi gün aşırı çalış yumruta çatlamak üzere dedi okadar uff yaa başkada gelemene gerek yok dedi sinir oldum sende nevar ne yok cnm
laraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaDentnurse iyi aksamlar kuzum.Nasilsin🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?