canım çok geçmiş olsun....cana geleceğine mala gelsin olsun gülüm ikinize birşey olmamışya çok şükür...görümcenede Rabbim tez vakitte sağlık versin hastalığının şifasını versin inşallah...bizde seni çok özledik gülüüm hoşgeldinselam Kizlar... cok özür dilerim sizden yaa... beni merak etmissiniz. ya arada cok seyler oldu ve ben bir türlü giremedim foruma. Esim Türkiyeye gitti acilen. Görümcem Bagirsak Hastaligi vardi onda. 8 senedir karninda ve kalcasinda acik yara ile yasiyordu. Torbasi vardi. Acilen ameliyata alinmasi gerekiyordu. Esim Türkiyeye gidince burdaki islere kosusturuyordum ben. Maalesef Pazar günü de ben büyük bir araba kazasi gecirdim... Kizimla ben arabadaydik. Rabbime sükür ki Kemerlerimiz bagliydi, yoksa... Carpistigim Kadinin da cok sükür birseyi yok. Araba maalesef gitti... simdi tamiratiyla ve Kaza ile ilgili islemlerle ugrasiyordum bu hafta...
Valla soku hala atlatamadim. cok kötüydü.
Isyerinden de artik giremiyorum bu siteye. Yasaklandi maalesef.... Kizlar sizleri cok özledim, iyiki varsiniz... beni düsünen birilerin oldugunu bilmek inanin cok güzelll
olsun gülüüüüm canım benim...yok hala kırmızı sarı yeşil mavi pembe falan bişicik yok çok şükür hheehheee olmasındaKusuum kusuruma bakma gülüm.Dilarayi görünce ve yazdiklarini okuyunca sana selam vermeyi unuttum.Yok dimi sende hala kirmizilar?
yer onu teyzesi yer iyi bitanem ne olsun hep aynı ben cok şükür yok yaramazlıkiyiyiz teyzesi.sen nasılsın gülüm
Yorulmussun ama bir taraftanda bebek disinda baska biseylerle ugrasmak iyi gelmistir,kafani dagitmissindir biraz...iyi bebeğim sen nasılsın cok yoruldum 1 akrabanın düğün var kıyafet aldılar birlikteyik öldüm
bende çok olmuştu hatta akıntım şu son 5 güne kadar devam etti evet evet en iyisi sen öyle yap arada atıştır canım hadi inşallah güzel haberlerini alırız burdantamam ara sıra atıştırsam yeterli olur galiba o zaman, yakında yumurtlama günüm galiba, akıntım başladı ... ama kasık ağrım yok, sende olmuşmuydu?
Sabah ciktiktan sonra aksama kadar ara ara ugradim senden haber almak icin.Bu aralarda gülmekten kirildim hep.Kiz senin etrafindakiler ne kadar sansli insanlar...olsun gülüüüüm canım benim...yok hala kırmızı sarı yeşil mavi pembe falan bişicik yok çok şükür hheehheee olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?