sılam_nisa Hamiş Melek 1 Mayıs 2010 #55.881 ayşegüüll' Alıntı: bitanem yaaaaaaaa nedemse içindeki acnı hafifletmez okdar çok yaşadım o hayal kıtrıklığını ama olucak bir gün hepimiz anne olucazzz Genişletmek için tıkla ... desteğin için teşekkürler,sağol canımm 🙂
ayşegüüll' Alıntı: bitanem yaaaaaaaa nedemse içindeki acnı hafifletmez okdar çok yaşadım o hayal kıtrıklığını ama olucak bir gün hepimiz anne olucazzz Genişletmek için tıkla ... desteğin için teşekkürler,sağol canımm 🙂
AyYuzlu Daimi Üye Üye 1 Mayıs 2010 #55.884 ayşegüüll' Alıntı: güzellerim ben çıkıyorumm bayyy Genişletmek için tıkla ... bye canım .......
Mavişim Hamiş Melek 1 Mayıs 2010 #55.885 dilara cok gecmiş olsun canım allah korumuş yavrum akşsm üzeri duydum allah yardımcın olsun
sılam_nisa Hamiş Melek 1 Mayıs 2010 #55.886 DENTNURSE,DİLARA,TWETY,AYYÜZLÜ kızlarrrrrrr ben bu ayıda kaybettim..
AyYuzlu Daimi Üye Üye 1 Mayıs 2010 #55.887 dentnurse' Alıntı: selam kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz canım sen nasılsın
sılam_nisa Hamiş Melek 1 Mayıs 2010 #55.889 elaca' Alıntı: çok şukur arkadaslar bunu ogrendım butun gün Allahım benı sevındırdın ısteyen arkadaslarımı da sevındır dıye bınlerce kez dua ettim Genişletmek için tıkla ... Allh razı olsun canım benimmm inşallah bizde bu tadı bir gün alırızzz..
elaca' Alıntı: çok şukur arkadaslar bunu ogrendım butun gün Allahım benı sevındırdın ısteyen arkadaslarımı da sevındır dıye bınlerce kez dua ettim Genişletmek için tıkla ... Allh razı olsun canım benimmm inşallah bizde bu tadı bir gün alırızzz..
AyYuzlu Daimi Üye Üye 1 Mayıs 2010 #55.890 sevilay76' Alıntı: DENTNURSE,DİLARA,TWETY,AYYÜZLÜ kızlarrrrrrr ben bu ayıda kaybettim.. Genişletmek için tıkla ... arkaya deıl one bak canım bu ay kaybedersin ama hep oyle olacak deıl ya bı gun gelır en buyuk hedıyeyı sen kazanırsın allahın bıldıgı bı sey varkı yollamamıs bebeını umudunu kaybetme canımmmmm senı sevıyommm ben
sevilay76' Alıntı: DENTNURSE,DİLARA,TWETY,AYYÜZLÜ kızlarrrrrrr ben bu ayıda kaybettim.. Genişletmek için tıkla ... arkaya deıl one bak canım bu ay kaybedersin ama hep oyle olacak deıl ya bı gun gelır en buyuk hedıyeyı sen kazanırsın allahın bıldıgı bı sey varkı yollamamıs bebeını umudunu kaybetme canımmmmm senı sevıyommm ben