Mavişim Hamiş Melek 1 Mayıs 2010 #55.891 sevilay76' Alıntı: DENTNURSE,DİLARA,TWETY,AYYÜZLÜ kızlarrrrrrr ben bu ayıda kaybettim.. Genişletmek için tıkla ... canım sakın üzülme vardır bizim bilmediğimiz bir hikmeti allah cok baklatmesin inşallah canım benim
sevilay76' Alıntı: DENTNURSE,DİLARA,TWETY,AYYÜZLÜ kızlarrrrrrr ben bu ayıda kaybettim.. Genişletmek için tıkla ... canım sakın üzülme vardır bizim bilmediğimiz bir hikmeti allah cok baklatmesin inşallah canım benim
Mavişim Hamiş Melek 1 Mayıs 2010 #55.892 ayyüzlü' Alıntı: iyiyiz canım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ne olsun bitanem iyi sayılırım ama cok başım agrıyor yaaa neden ki klomen yaparmı desem ama sondu bu gün mü yapıcak
ayyüzlü' Alıntı: iyiyiz canım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ne olsun bitanem iyi sayılırım ama cok başım agrıyor yaaa neden ki klomen yaparmı desem ama sondu bu gün mü yapıcak
AyYuzlu Daimi Üye Üye 1 Mayıs 2010 #55.893 dentnurse' Alıntı: canım sakın üzülme vardır bizim bilmediğimiz bir hikmeti allah cok baklatmesin inşallah canım benim Genişletmek için tıkla ... Nolmuş dilarayyyyaaa
dentnurse' Alıntı: canım sakın üzülme vardır bizim bilmediğimiz bir hikmeti allah cok baklatmesin inşallah canım benim Genişletmek için tıkla ... Nolmuş dilarayyyyaaa
sılam_nisa Hamiş Melek 1 Mayıs 2010 #55.894 ayşegüüll' Alıntı: güzellerim ben çıkıyorumm bayyy Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım Allaha emanet ol iyi geceler..
ayşegüüll' Alıntı: güzellerim ben çıkıyorumm bayyy Genişletmek için tıkla ... görüşürüz canım Allaha emanet ol iyi geceler..
AyYuzlu Daimi Üye Üye 1 Mayıs 2010 #55.895 dentnurse' Alıntı: ne olsun bitanem iyi sayılırım ama cok başım agrıyor yaaa neden ki klomen yaparmı desem ama sondu bu gün mü yapıcak Genişletmek için tıkla ... benimde oguslerımdokundumu cok arıyoo bazende sızlıyorlar
dentnurse' Alıntı: ne olsun bitanem iyi sayılırım ama cok başım agrıyor yaaa neden ki klomen yaparmı desem ama sondu bu gün mü yapıcak Genişletmek için tıkla ... benimde oguslerımdokundumu cok arıyoo bazende sızlıyorlar
Mavişim Hamiş Melek 1 Mayıs 2010 #55.896 ayyüzlü' Alıntı: benimde oguslerımdokundumu cok arıyoo bazende sızlıyorlar Genişletmek için tıkla ... bebek belirtisi olmasın kııı anam hadi hayırlısı
ayyüzlü' Alıntı: benimde oguslerımdokundumu cok arıyoo bazende sızlıyorlar Genişletmek için tıkla ... bebek belirtisi olmasın kııı anam hadi hayırlısı
sılam_nisa Hamiş Melek 1 Mayıs 2010 #55.897 ayyüzlü' Alıntı: arkaya deıl one bak canım bu ay kaybedersin ama hep oyle olacak deıl ya bı gun gelır en buyuk hedıyeyı sen kazanırsın allahın bıldıgı bı sey varkı yollamamıs bebeını umudunu kaybetme canımmmmm senı sevıyommm ben Genişletmek için tıkla ... bende sizleri çok seviyorum iyiki varsınız canlarım yaa.. dentnurse' Alıntı: canım sakın üzülme vardır bizim bilmediğimiz bir hikmeti allah cok baklatmesin inşallah canım benim Genişletmek için tıkla ... inşallh canım ya pek umudum yoktu ama yinede çok etkilendim ya elimde değil
ayyüzlü' Alıntı: arkaya deıl one bak canım bu ay kaybedersin ama hep oyle olacak deıl ya bı gun gelır en buyuk hedıyeyı sen kazanırsın allahın bıldıgı bı sey varkı yollamamıs bebeını umudunu kaybetme canımmmmm senı sevıyommm ben Genişletmek için tıkla ... bende sizleri çok seviyorum iyiki varsınız canlarım yaa.. dentnurse' Alıntı: canım sakın üzülme vardır bizim bilmediğimiz bir hikmeti allah cok baklatmesin inşallah canım benim Genişletmek için tıkla ... inşallh canım ya pek umudum yoktu ama yinede çok etkilendim ya elimde değil
Mavişim Hamiş Melek 1 Mayıs 2010 #55.899 sevilay76' Alıntı: bende sizleri çok seviyorum iyiki varsınız canlarım yaa.. inşallh canım ya pek umudum yoktu ama yinede çok etkilendim ya elimde değil Genişletmek için tıkla ... canım benim kıyamam allah en iyi olanı bilndir canım benim sabır
sevilay76' Alıntı: bende sizleri çok seviyorum iyiki varsınız canlarım yaa.. inşallh canım ya pek umudum yoktu ama yinede çok etkilendim ya elimde değil Genişletmek için tıkla ... canım benim kıyamam allah en iyi olanı bilndir canım benim sabır
AyYuzlu Daimi Üye Üye 1 Mayıs 2010 #55.900 dentnurse' Alıntı: bebek belirtisi olmasın kııı anam hadi hayırlısı Genişletmek için tıkla ... bilmem canım yaaa bugun annem bana ikiz hissediyrum dedi arkadasımdaa artık nerden gelmişse akıllarına
dentnurse' Alıntı: bebek belirtisi olmasın kııı anam hadi hayırlısı Genişletmek için tıkla ... bilmem canım yaaa bugun annem bana ikiz hissediyrum dedi arkadasımdaa artık nerden gelmişse akıllarına