iyiyim canım çok şükür stres bitti sen nasılsıngünaydnn taze hamişş nasılsın bakimmm
günaydın kızlar..elaca seninle tanışmadık canım..tebrik ederim..yeni mi geldin..ayşegülüm sen nasılsın canımın içi..
iyiyim canım çok şükür stres bitti sen nasılsın
canım benım merhaba ben yenı üyeyim 9 aylık evlııyım 9 aydır bebek beklıyordum geldi çok şukur sağlıkla sıhhatle kucagıma alırım inşallah.darısı isteyen arkadaşlarımın başına.kimsenin gözünde yaş kalmasıngünaydın kızlar..elaca seninle tanışmadık canım..tebrik ederim..yeni mi geldin..ayşegülüm sen nasılsın canımın içi..
ben geldiiiimmmmm
iyiyim gülüm dün çok kötüydüm ağla ağla canım çıktı geralde onu etkisi gerçi çok halzsizim ama moralim iyi yaa en önemlisi oo
asl sen nasılsın güzelimm ya dün seninde moralin bozuktu dr yüzünden iyisin ablacııımmm bak lalezarmm hamiş olduu sıra sende bitanem çokk dua ediyomm kısssssssss sana yerim seni çokkk seviyomm ya ben seni hemide çokkkkkkkkkkkkk
ohhh çok şükürr canımmm attınm heycanın inandınmı hamiş olduğuna artıkk rabbim tamamna erdirsinn inş:meri::meri::meri:
canım inandım artık garip bir duygu biraz şaşkınca.Allahımın armaganı.sürprizi.çok dua ettim.Allahım kabul etti.bebiş 2 aylık oluverdı.şimdi merak edıyorum acaba kız mı erkek mı ama farketmez kız erkek...sağlıklı olsun yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?