Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aşkımmmmmmmmm canımmmm hoşgeldinn ya nezamndır sohbet edemedik seninle neşelendiriyodunsen bizi özledimmmm bidaha bukadr kaytarmaa kıssssssssssssss
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaa o zamaannnn :meri::meri::meri:

herkes sahneyeeee
parti zamanıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

oooohhhh yandannnnnnn:meçhul::meçhul::meçhul::meçhul::meçhul:

evet bitanem çokk seviniyorumm senin adına zaten hamiş haberi alıcağımdan emindim senden dua ettim sana rabbim bir ömür boyu bebiişinle mutlu etsin seni inş darısı diğer meleklerin başimaaaaa benimde tabiiii

canım benım Allah razı olsun dua ettıgını bılıyorum dualarla geldı bebegım hayırlısıyla ısteyen herkes hamıle kalsın Allahım.

ohhhh yandannn işde öyleeee işdeeee

desenimm göbüşe diikkart gülümm belikmm bebiş vardır fazla kıvırıyonnnnnnnnnnnnnnn kısssssssss:salıncak::salıncak::meçhul::meçhul:😱rkide:😱rkide:😱rkide::tasu::tasu:😀ancing_angry:

mimoza çiçeği yazıyo kız neyi merak ettin anlamadım ben

hee tamam ya okumaya çalıştım okuyamadımm oyüzden canımm

canım benım Allah razı olsun dua ettıgını bılıyorum dualarla geldı bebegım hayırlısıyla ısteyen herkes hamıle kalsın Allahım.

allah senden de razı olsun güzelimm aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inş

kızlar bağlantım çok kötü ,çıkıyorum ben ,kendinize iyi bakın ,akşama gelirim ....

tamam bitanem görüşürükkkk

canımcım artık iyi sayılırım,bu ay benden geçti inşallah senin güzel haberlerinle seviniriz desenimm🙂