umut dolu şeyler düşün tatlım bak ben bu gün oturdum takvimi aldım önüme hesapladım bu ay hamiş olduğumu öğrenirsem 19 Mayısta çalışıycam 🙂 15 mayıs hafta sonu nöbetimdi çalışmıycam 🙂 10 Temmuzda 13 haftalık olcak o zaman cinsiyetini öğrenebilirim..sonraa 31 aralıkta 38 haftalık olacak doğum iznine çıkıcam , doğum öncesinden kalan iznimi sonraya ekleyip üstüne yıllık izin rapor filan ekleyip bide 3 ay ücretsiz izin alıp eylül sonu iş başı yapıcam yani bebişim 8 aylıkken bu arada da oğluşum 3. sınıfa başlamış olacaaakkk ...yaaa 🙂):meri:
canım vücudumuz kendini hazırlıyor, rahim iyi yer yaptığı an bebiş geliyor oraya yerleşiyor. mesela benim bacaklarım regl olacağım zaman hiç ağrımazdı ama son 4 reglde bacaklarım ağrıdı, hatta hamileyken regli beklediğimde de ağrımıştı.
bence sen de hazırsın ve meleğin yakında gelecek allahın izniyleeeee
rabbim dualarını kabul etsin.
bende işte aynen bunu düşünüyorum
bunca belirti gebelikten bile değilse hazırlıktan buna çok eminim
canım yaaaaa çooook teşekkür ederim duygularıma tercüman oldun öpüyorum seni
kızlar ben bugün mutluyum ya neden biliyomusunuzz ben hep birilerinin hamile kalacağını rüyamda görüyodum yada uyumasamda gözümü kapatıca hamile olduğu görüyorumm o kişi 1 kaç ay içinde hamiş oluyodu dün de çok moralim bozuktu rabbime dua ederek ağlayarak uyudumm veeeeeeeee kendimi hamile gördümmmm inşşş inanıyorumm rüyamda rabbim bana gösterdi meleğimin geliceğiniii oyüzden çok mutluyum buay olmazsa başka ay ama rabbim mutlaka vericek bana gösterdi daha fazla üzülmemi istemi diye düşlünüyorum inş yanlmıyorummdurr