yok gülüm ya ne kusru iyiyim çok şükür moralim iyi olunca güzel geçiyo günlerimm
ayy evet yaa ben de çok sevindimm inş inş tabviki seninde hamişim diye bağırdığın günler çok uzak diğil inş hepimniz anne olucaz hepimizz millet 30 yaşindan sonra bebiş sahibi oluyo biz olamıycaazz
inşş cnm yaa ne güzell rüyandada görmüşsün Rabbim sana yaşatsın inş bu mutluluğu en kısa zamanda beraber banada inş cnmm.ya bende rüyamda bebiş kıyafetleri alıyodum mavi renkli sarı renklii çok güzeldii
herkese günaydııııın şekerler herkese mutlu güzel harika bir pazar diliyoruuuuum hala regl olmadııııııııııım ayyyyy desen bacııım çok şükür gelmedi daha kırmızılar regl olmucam işte olmucam hheehheeee
inşş cnm yaa ne güzell rüyandada görmüşsün Rabbim sana yaşatsın inş bu mutluluğu en kısa zamanda beraber banada inş cnmm.ya bende rüyamda bebiş kıyafetleri alıyodum mavi renkli sarı renklii çok güzeldii
evet bitanem ya rüyamda gördüğüm için çok umutlandımm inşş rabbim hepimize tattırır o güzel duygularıııı çokkkk istiyorumm çok hayatta hiç bişeyi böyle istediğimi hatırlamıyorumm olursa olursa olmazsa olmaz diyenlerdendim ama bu bebek isteği bambaşka kendimi kontrol edememiyorumm
ayyy canmm benim kıyamam sana inş bebişinde gerçeten alıp giydirisin birgünn hemde çok kkk yakındaaaaaaaaaa
izgil85 .......................... 30 Nisan mimoza çiçeği................1 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms:
duygum_06.................... 5 Mayıs ecce ............................... 6 Mayıs azade..............................6 Mayıs ayyüzlü.........................5-6 Mayıs tweety8378......................7 Mayıs Ayşegülll ........................ 8 Mayıs gülyüzlüm........................8 Mayıs Desen .............................. 9 Mayıs gül melek.........................10 Mayıs pembedüş..........................12 mayıs lara...............................14 Mayıs sabırsızım ..................... 14 Mayıs nisa27.............................15 Mayıs Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Queeny..........................16 Mayıs dentnurse......................20 Mayıs Nur85 .......................... 20 Mayıs sevgi55..........................20 Mayıs Sevilay76........................25Mayıs
2009 ANNE ADAYLARI zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ................................. 24ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ) arzu85 .............................. 13 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr) kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr) niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr) selzeh ..................................... 20 şubat(şubat anne adayı süperrrr) Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr) mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ...............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) Lalezar...................................Nisan (<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca.............................Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
herkese günaydııııın şekerler herkese mutlu güzel harika bir pazar diliyoruuuuum hala regl olmadııııııııııım ayyyyy desen bacııım çok şükür gelmedi daha kırmızılar regl olmucam işte olmucam hheehheeee
yaa canım yaa var sende bişiler hadi bakalım ohh ne güzel reglin gemicek gemicekk merak etmee ihihihi önceden hiç gecikmelre oluyomuydu bugün kaçıncı günü şeker
evet bitanem ya rüyamda gördüğüm için çok umutlandımm inşş rabbim hepimize tattırır o güzel duygularıııı çokkkk istiyorumm çok hayatta hiç bişeyi böyle istediğimi hatırlamıyorumm olursa olursa olmazsa olmaz diyenlerdendim ama bu bebek isteği bambaşka kendimi kontrol edememiyorumm
ayyy canmm benim kıyamam sana inş bebişinde gerçeten alıp giydirisin birgünn hemde çok kkk yakındaaaaaaaaaa
aminnnnnnnnnnnnnnn cnm bnm aminnnn evt ttalım bub eiş isteği ayrı bişi yaa çok farklı keisnlikleee neler yapıyoruz neler yaşıyoruzz sadece bebişimizin gelmesi için Allahım inş mükafatımızı tez zamand hediyemizi yollar bizlere amin