inşş cnm yaa ne güzell rüyandada görmüşsün Rabbim sana yaşatsın inş bu mutluluğu en kısa zamanda beraber banada inş cnmm.ya bende rüyamda bebiş kıyafetleri alıyodum mavi renkli sarı renklii çok güzeldiiyok gülüm ya ne kusru iyiyim çok şükür moralim iyi olunca güzel geçiyo günlerimm
ayy evet yaa ben de çok sevindimm inş inş tabviki seninde hamişim diye bağırdığın günler çok uzak diğil inş hepimniz anne olucaz hepimizz millet 30 yaşindan sonra bebiş sahibi oluyo biz olamıycaazz
inşş cnm yaa ne güzell rüyandada görmüşsün Rabbim sana yaşatsın inş bu mutluluğu en kısa zamanda beraber banada inş cnmm.ya bende rüyamda bebiş kıyafetleri alıyodum mavi renkli sarı renklii çok güzeldii
yaa canım yaa var sende bişiler hadi bakalım ohh ne güzel reglin gemicek gemicekk merak etmee ihihihiherkese günaydııııın şekerler
herkese mutlu güzel harika bir pazar diliyoruuuuum
hala regl olmadııııııııııım
ayyyyy desen bacııım çok şükür gelmedi daha kırmızılar
regl olmucam işte olmucam hheehheeee
Selam kızlar,elektrıkler kesık cepten baglandım,cok yavas baglantı,ızgılden haber varmı,gecmıse bakamıyorum
herkese günaydııııın şekerler
herkese mutlu güzel harika bir pazar diliyoruuuuum
hala regl olmadııııııııııım
ayyyyy desen bacııım çok şükür gelmedi daha kırmızılar
regl olmucam işte olmucam hheehheeee
canıııım yaaaa inşallah tez vakitte kavuşursun meleine inşallaaaah gülüüüüminşş cnm yaa ne güzell rüyandada görmüşsün Rabbim sana yaşatsın inş bu mutluluğu en kısa zamanda beraber banada inş cnmm.ya bende rüyamda bebiş kıyafetleri alıyodum mavi renkli sarı renklii çok güzeldii
aminnnnnnnnnnnnnnn cnm bnm aminnnnevet bitanem ya rüyamda gördüğüm için çok umutlandımm inşş rabbim hepimize tattırır o güzel duygularıııı çokkkk istiyorumm çok hayatta hiç bişeyi böyle istediğimi hatırlamıyorumm olursa olursa olmazsa olmaz diyenlerdendim ama bu bebek isteği bambaşka kendimi kontrol edememiyorumm
ayyy canmm benim kıyamam sana inş bebişinde gerçeten alıp giydirisin birgünn hemde çok kkk yakındaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?