yaa canım yaa var sende bişiler hadi bakalım ohh ne güzel reglin gemicek gemicekk merak etmee ihihihi önceden hiç gecikmelre oluyomuydu bugün kaçıncı günü şeker
ayyyyy canım yaaaaa evet Allahın izniyle olmayacağım asıl korktuğum gün yarın benim sadece en fazla 3 gün geçer reglim yarınıda atlatırsam tamamdır bu iş hheehheeee
gülüüüüm yarınıda reglisiz geçirirsem yapacağım tekrar elimde test var ama öncekinin aynısı o yüzden saymıyorum onu...ilçeyeda haftaiçi gideceğiz bakalım yarınıda kazasız atlatırsam tekrar yapıcam umarım olmam yaaaa
aminnnnnnnnnnnnnnn cnm bnm aminnnn evt ttalım bub eiş isteği ayrı bişi yaa çok farklı keisnlikleee neler yapıyoruz neler yaşıyoruzz sadece bebişimizin gelmesi için Allahım inş mükafatımızı tez zamand hediyemizi yollar bizlere amin
aminnnnnnnnnnnnnnnnn güzelimmm aslında en öenmlisi rabbim vermesi ve bizim birbirimiee ettğimiz duar ben kendim için ettiğim sizin içinde dua ediyorrum yok moralmniş yok stres miş yok yaaaaaaaaa yok öyle bişey zamanı nı bekliyo sadece sabredelim güzelim rabbim mükafatını vericektirrr güzelimm sen çok tatlsın yaaaaaaa kıss ben seni çokk sevmeye başladımm zaten çok seviyodummm şimdi dahada çokk seviyommm
ayyyyy canım yaaaaa evet Allahın izniyle olmayacağım asıl korktuğum gün yarın benim sadece en fazla 3 gün geçer reglim yarınıda atlatırsam tamamdır bu iş hheehheeee
gülüüüüm yarınıda reglisiz geçirirsem yapacağım tekrar elimde test var ama öncekinin aynısı o yüzden saymıyorum onu...ilçeyeda haftaiçi gideceğiz bakalım yarınıda kazasız atlatırsam tekrar yapıcam umarım olmam yaaaa
merhaba herkes ebende ovulasyon testini ilk yapmamda cikmisti ikinci yapmamdada ikinci cizgiyi yakalamistim nur ovulasyon testlerinde cikan gebelik testlerindede cikiyormus bi ögrenebilirmiyim nasil oluyor
canım yaaaa amiiiiiiiiiiin inşallah
hadi ben kaçıyorum işlerimi halledeyim
bi gelişme olursa gelir bildiririm size
öpüyorum herkesi canlarım benim iyiki varsınız
izgil85 .......................... 30 Nisan mimoza çiçeği................1 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms:
duygum_06.................... 5 Mayıs ecce ............................... 6 Mayıs azade..............................6 Mayıs ayyüzlü.........................5-6 Mayıs tweety8378......................7 Mayıs Ayşegülll ........................ 8 Mayıs gülyüzlüm........................8 Mayıs Desen .............................. 9 Mayıs gül melek.........................10 Mayıs pembedüş..........................12 mayıs lara...............................14 Mayıs sabırsızım ..................... 14 Mayıs nisa27.............................15 Mayıs Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Queeny..........................16 Mayıs dentnurse......................20 Mayıs Nur85 .......................... 20 Mayıs sevgi55..........................20 Mayıs Sevilay76........................25Mayıs
2009 ANNE ADAYLARI zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ................................. 24ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ) arzu85 .............................. 13 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr) kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr) niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr) selzeh ..................................... 20 şubat(şubat anne adayı süperrrr) Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr) mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ...............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) Lalezar...................................Nisan (<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca.............................Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->