inş güzel arkadaşım Rabbim dularımızı işitendir O inş bizlerede anne olmayı nasip eylicek inşşşşşşcanıııım yaaaa inşallah tez vakitte kavuşursun meleine inşallaaaah gülüüüüm
ayşegülüüüm kaymağııım sanada günaydın eeee ne var ne yok varmı gelişme
ayyyyy canım yaaaaa evet Allahın izniyle olmayacağım asıl korktuğum gün yarın benim sadece en fazla 3 gün geçer reglim yarınıda atlatırsam tamamdır bu iş hheehheeeeyaa canım yaa var sende bişiler hadi bakalım ohh ne güzel reglin gemicek gemicekk merak etmee ihihihi
önceden hiç gecikmelre oluyomuydu bugün kaçıncı günü şeker
gülüüüüm yarınıda reglisiz geçirirsem yapacağım tekrarsüperrrrrrrrrrrrrrrr meleğimmm seennnn
hamişsinnnn olmayaksın olmayacaksınnnn yyyaaaaaa nezaman test yapcan bidaha meraktann çatlıycammmmm
canıııım yaaaa inşallah tez vakitte kavuşursun meleine inşallaaaah gülüüüüm
ayşegülüüüm kaymağııım sanada günaydın eeee ne var ne yok varmı gelişme
aminnnnnnnnnnnnnnn cnm bnm aminnnn
evt ttalım bub eiş isteği ayrı bişi yaa çok farklı keisnlikleee neler yapıyoruz neler yaşıyoruzz sadece bebişimizin gelmesi için Allahım inş mükafatımızı tez zamand hediyemizi yollar bizlere amin
ayyyyy canım yaaaaa evet Allahın izniyle olmayacağım asıl korktuğum gün yarın benim sadece en fazla 3 gün geçer reglim yarınıda atlatırsam tamamdır bu iş hheehheeee
gülüüüüm yarınıda reglisiz geçirirsem yapacağım tekrar
elimde test var ama öncekinin aynısı o yüzden saymıyorum onu...ilçeyeda haftaiçi gideceğiz bakalım yarınıda kazasız atlatırsam tekrar yapıcam umarım olmam yaaaa
amiiiiiiiin canııım inşallaaaaaahinş güzel arkadaşım Rabbim dularımızı işitendir O inş bizlerede anne olmayı nasip eylicek inşşşşşş
ayyyy canımsın yaaaa inşallaaah seninde bu ay olacak gülüm benim öpüyorum seniyarın da olmayacaksınn olmayacaksınn duarımm seninle gülümmmmmmmmmmmmmm
bebeğimmmm hadi güzel haberle gel bidahi sefere innşşşşşşşşşşşş
seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn gibii sempatik bir bebişin olur inşşşşş
amiiiiiiiin canııım inşallaaaaaah
ayyyy canımsın yaaaa inşallaaah seninde bu ay olacak gülüm benim öpüyorum seni
canım yaaaa amiiiiiiiiiiin inşallahsende benimm canımmsınnn bitanemmmmmmmmmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim duy duarımzı kabul et neolurrrrr
inş inş meleğim benimledir inşşşşş
bende seni öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?